Η CLA διευρύνοντας, αγοραστικά και ηλικιακά την βάση της Mercedes, το A3 προσφέροντας αμαξώματα και κινητήρες για όλα τα γούστα.

Η Mercedes-Βenz στοχεύει πλέον και στο νεανικό κοινό. Η νέα CLA αποτελεί αναμφίβολα βασικό όχημα για την επίτευξη του στόχου της.

Το Audi A3 Sport Sedan είναι το μοναδικό μικρομεσαίο premium σεντάν.

Στη γκάμα κινητήρων του επερχόμενου Α3 Cabriolet βρίσκουμε τα μοτέρ του Α3 από τα 1,4 λτ. και πάνω μέχρι το S3 Cabriolet των 300 ίππων.

H GLA είναι μια «μυώδης» υπερυψωμένη και στιβαρή Α-Class, που πατά σε μεγαλύτερες ζάντες κι αποκτά την εικόνα του επιθετικού κι επιβλητικού crossover.

Το υβριδικό A3 e-tron έχει συνδυαστική ισχύ 204 ίππων με κατανάλωση 1,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 μόλις 35 γρ./ χλμ!

Η Mercedes C-Class έρχεται να προσφέρει κάτι περισσότερο από την εμφάνιση και τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης της, θυμίζοντας τη νέα γενιά της S-Class.

Πολυτελή μοντέλα με μοναδικά προσόντα

21.326 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Audi A3 και η Mercedes CLA είναι δύο από τα πιο επιτυχημένα premium μοντέλα στην κατηγορία τους. Tόσο μεμονωμένα, όσο και ως εκπρόσωποι των κατασκευαστών τους κάνουν ένα βήμα παραπάνω.

Αυτό, που κάνει το Audi A3 και την Mercedes-Benz CLA αντικείμενα οδηγικού πόθου είναι η μοναδικότητά σε τεχνολογικό και αισθητικό επίπεδο. Το εξελιγμένο σασί, οι hi-tech κινητήρες, η κορυφαία ενεργητική και παθητική ασφάλεια, η άνεση, το ξεχωριστό design, η προσοχή στη λεπτομέρεια και φυσικά η ποιότητα αποτελούν τις Σειρήνες, που καλούν τους αγοραστές να κάνουν όλα τα παραπάνω στοιχεία προσωπική τους υπόθεση. Όλα αυτά όμως υποστηρίζουν σε τελική ανάλυση και το πρεστίζ της Audi και της Mercedes-Benz, το οποίο όμως δεν είναι κάποιος σπόρος, που φυτεύεις σήμερα και θερίζεις αύριο.

Απαιτεί χρόνο για να χτιστεί, αλλά κυρίως απαιτεί συνέπεια με τις υψηλές αξίες και τις προδιαγραφές του… premium

Στις επόμενες σελίδες το Audi A3 και η Mercedes-Benz CLA αποκαλύπτουν τα μυστικά της μοναδικότητάς τους, ηCLA διευρύνοντας, αγοραστικά και ηλικιακά την βάση της Mercedes, το A3 προσφέροντας αμαξώματα και κινητήρες για όλα τα γούστα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

NEO TRAFIC
skoda