Στα σκαριά της γερμανικής εταιρείας υπάρχει ένα νέο crossover μοντέλο, το οποίο θα συνδυάζει 5θυρο αμάξωμα με coupe χαρακτήρα και θα είναι η νέα GLC.

  Mercedes GLC

  134.852 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/1/2015

  Με μια ματιά
  Crossover & coupe μοντέλο
  Βασίζεται στη C-Class
  Έρχεται τέλος του 2015


  Η Mercedes έχει δρομολογήσει την παραγωγή της νέας GLC, ενός νέου crossover μοντέλου, το οποίο συνδυάζει το 5θυρο αμάξωμα με τον coupe χαρακτήρα. Από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες φαίνεται ότι το coupe 5θυρο μοντέλο θα φέρει όλα τα στοιχεία ενός crossover αυτοκινήτου, ενώ θα διαθέτει ακόμα πιο σπορτίφ εμφάνιση, η οποία περιλαμβάνει την επιθετική γνώριμη μάσκα της φίρμας. Η GLC θυμίζει μέχρι τη μεσαία κολώνα έντονα τη νέα GLA, ενώ στο πίσω τμήμα εντυπωσιάζει η 5η πόρτα, η οποία είναι κεκλιμένη τόσο ώστε να αναδεικνύει το σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

  Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα GLC θα βασίζεται στη C-Class, ενώ κάτω από το καπό της θα βρίσκονται 4κύλινδρα, 6κύλινδρα και υβριδικά μηχανικά σύνολα, με το τελευταίο να βρίσκεται ακόμα υπό σκέψη. Η κίνηση του νέου crossover μοντέλου θα μεταδίδεται μέσω ενός 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου σε όλους τους τροχούς, ενώ υπάρχει περίπτωση να προσφέρεται και πισωκίνητη έκδοση.

  Αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τα πλάνα της γερμανικής φίρμας, η GLC θα αποκαλυφθεί το πρώτο 3μηνο του 2015 και θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη μέχρι το τέλος του ίδιου χρόνου.

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ