Αυτή είναι η πέμπτη γενιά μπαταριών υψηλής τάσης της BMW, αυξάνει την εμβέλεια των μοντέλων με μία μόνο φόρτιση έως και 30%.

Tιμές αναβαθμισμένων BMW i3 & i3s στην Ελλάδα

3.635 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2018

Τις τιμές των δύο αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων που επωφελούνται τώρα από μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών 42,2 kWh ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία. Δείτε περισσότερα.

Tις τιμές των αναβαθμισμένων i3 και i3s ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της ΒΜW. Tα δύο αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα εξοπλίζονται πλέον με ένα μεγαλύτερο πακέτο μπαταριών 42,2 kWh με τη χωρητικότητα των κελιών να φτάνουν πλέον τα 120 αμπερώρια, με τη μάρκα να επισημάνει πως ο συγκεκριμένος αριθμός είναι πλέον ο διπλάσιος σε σχέση με αυτό όταν είχε το μοντέλο όταν είχε λανσαριστεί για πρώτη φορά.
 
Αυτή είναι η πέμπτη γενιά μπαταριών υψηλής τάσης της BMW, αυξάνει την εμβέλεια των μοντέλων με μία μόνο φόρτιση έως και 30%. Ο κατασκευαστής εκτιμά ότι σε καθημερινή χρήση τόσο η i3 όσο και η i3s είναι πλέον σε θέση να διανύσουν 260 χιλιόμετρα. Πιο συγκεκριμένα οι «βαυαροί» αναφέρουν πως σύμφωνα με τον WLTP η i3 έχει αυτονομία της τάξης των 285-310 χιλιομέτρων, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση s φτάνει τα 270-285 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση.

Περνώντας λοιπόν στις τιμές, η αναβαθμισμένη i3 κοστίζει από 41.300 ευρώ ενώ η αναβαθμισμένη i3s που σε σχέση με την απλή διαθέτει νέα σπορ ανάρτηση που μειώνει την απόσταση του μοντέλου από το έδαφος κατά 10 χλστ., μεγαλύτερους τροχούς με ζάντες ελαφρού κράματος 20 ιντσών και μετατρόχιο κατά 40 χλστ. μεγαλύτερο που προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά κοστίζει από 45.050 ευρώ.