ειδησεις για BMW i3

Πόσο κοστίζει με την επιδότηση των 8.000 ευρώ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Πόσο κοστίζει με την επιδότηση των 8.000 ευρώ ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

Δευτέρα, 9 Μαΐου 2022

Ο δεύτερος κύκλος του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά» έχει ξεκινήσει και το AutoΤρίτη απαντά: Πόσο κοστίζει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μαζί με την κρατική επιδότηση των έως και 8.000 ευρώ;

Φωτιά σε ηλεκτρικά: Γιατί τα βουτάνε σε νερό για να σβήσουν;

Φωτιά σε ηλεκτρικά: Γιατί τα βουτάνε σε νερό για να σβήσουν;

Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2021

40 φορές περισσότερο νερό για να σβήσουν: 2-4 τόνους νερό για βενζίνη-diesel, 110-150 τόνους για ηλεκτρικά ή Plug-in θέλουν. Έως και 24 ώρες μπορεί να τραβήξει η κατάσβεση. Μέχρι στιγμής έχουμε παραδείγματα σε Volvo, BMW και Tesla. Είναι θέμα χαμηλών στάνταρ κατασκευής για αυτές τις εταιρείες που έχ

Ευέλικτη και ευχάριστη στην οδήγησή της είναι η BMW i3, αλλά πάντα υπάρχει το άγχος της αυτονομίας.

Ηλεκτρικά μοντέλα: Μοναδικά στο είδος τους

Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έρχονται με φόρα για να δώσουν λύσεις στο πρόβλημα της οικονομίας και της οικολογίας. Τα τρία ηλεκτρικά, που πωλούνται σήμερα στην Ελλάδα, είναι η BMW i3, το Opel Ampera και smart fortwo electric drive, προσφέρουν εξαιρετική οικονομία και είναι μοναδικά στο είδος τους.

Για να παίξεις στο Champions League πρέπει να έχεις κερδίσει μία από τις πρώτες θέσεις στο πρωτάθλημα της χώρας σου. Και τα παρακάτω έξι μοντέλα το έχουν καταφέρει.

6 μοντέλα που «σκοράρουν» με τα προσόντα τους

Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Έχουν στόφα πρωταθλητή και προσόντα ικανά για να κατακτήσουν την κορυφή, είτε αυτό λέγεται σαγηνευτική εμφάνιση, είτε προηγμένη τεχνολογία, είτε εξαιρετικά περιορισμένη κατανάλωση. Ας δούμε 6 μοντέλα που αξίζουν να «παίζουν μπάλα» υπό τους προβολείς του Champions League.