Oι εν λόγω G-Class δεν έχουν θητεύσει στον ελληνικό στρατό, αλλά στον ελβετικό.

Οι τιμές εξαρτώνται από την κατάσταση, τα χιλιόμετρα και την ηλικία.

Tα συγκεκριμένα εξοπλίζονται από ένα μοτέρ βενζίνης τεσσάρων κυλίνδρων 2,3 λίτρων.

H Lorinser προσφέρει και επιπλέον επιλογές.

H Lorinser προσφέρει σήμερα πάνω από 30 τέτοια οχήματα στην αρχική τους κατάσταση με τιμές που ξεκινούν από 15.200 ευρώ.

Μέχρι και 8 επιβάτες μπορούν να μετακινηθούν.

«Τζιπάκια» και «καναδέζες» από 15.200 ευρώ!

29.867 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2020)

Όσοι άντρες έχουν υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό και έχουν ονειρευτεί να αποκτήσουν κάποιο «τζιπάκι» ή κάποια «καναδέζα», όπως αποκαλούνται οι G-Class της Mercedes που φροντίζουν για τις μετακινήσεις στρατιωτών και αξιωματικών, τώρα μέσω μίας γερμανικής εταιρείας έχουν αυτή τη δυνατότητα!

Για να είμαστε ακριβείς, οι εν λόγω  G-Class δεν έχουν θητεύσει στον ελληνικό στρατό, αλλά στον ελβετικό και η Lorinser προσφέρει σήμερα πάνω από 30 τέτοια οχήματα στην αρχική τους κατάσταση με τιμές που ξεκινούν από 15.200 ευρώ.
 
Τα πρώην στρατιωτικά οχήματα ανάλογα με την έκδοση μπορούν να προσφέρουν έως και οκτώ θέσεις (καναδέζα), ωστόσο υπάρχουν και τα μικρότερα τα «τζιπάκια» που έχουν διαμορφωθεί για να φιλοξενούν τέσσερις επιβάτες.
 
Οι τιμές εξαρτώνται από την κατάσταση, τα χιλιόμετρα και την ηλικία. Τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει κυμαίνονται από 45.000 έως 202.000 χιλιόμετρα, ενώ η ηλικία τους χρονολογείται από το 1990 έως το 1996. Όπως προαναφέραμε η τιμής του ξεκινά από 15.200 ευρώ και φτάνουν ακόμα και τις 19.500 ευρώ.
 
Σε σχέση με τα δικά μας πετρελαιοκίνητα οχήματα (240 GDT και 290 GDT) τα συγκεκριμένα εξοπλίζονται από ένα μοτέρ βενζίνης τεσσάρων κυλίνδρων 2,3 λίτρων που συνδυάζεται με ένα τετρατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, τετρακίνηση και μπλοκέ διαφορικό.
 
Από κει και πέρα η Lorinser προσφέρει και επιπλέον επιλογές, όπως ζάντες 16 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους και ευρύτερα φτερά που κοστίζουν 4.000 ευρώ. Παράλληλα αν κάποιος επιθυμεί να εξοπλίσει το εσωτερικό με περισσότερο σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως φωτισμό LED, επανασχεδιασμένα καθίσματα, νέα ανάρτηση και άλλα διάφορα, αρκεί να το πει στους ανθρώπους της εταιρείας και η επιθυμία του θα γίνει πράξη. Τα συγκεκριμένα μοντέλα ξεκινούν από 50.000 ευρώ.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda