2 wall box φορτιστές για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

2 wall box φορτιστές για το ηλεκτρικό σου αυτοκίνητο

10013 Επισκέψεις στο άρθρο

Σκέφτεσαι να αγοράσεις ηλεκτρικό, αλλά σε αποθαρρύνει η φόρτιση; Δες 2 φορτιστές, από μεγάλα brands της αγοράς, που μπορούν να τοποθετηθούν στο σπίτι σου και να κάνουν την δουλειά εύκολα και αξιόπιστα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Φυσικά και η έλευση δεκάδων ηλεκτροκίνητων, επιβατικών και ελαφρών ή βαρέων επαγγελματικών, μοντέλων και στην ελληνική αγορά, δείχνουν ό,τι το μέλλον στην αυτοκίνηση, είναι ηλεκτρικό.

- Οι πωλήσεις ηλεκτροκίνητων διπλασιάστηκαν την τελευταία χρονιά
- Μεγάλα Brands φορτιστών, αναπτύσσουν υποδομές & φορτιστές στην Ελλάδα
- 1 wallbox φορτίζει ως 10 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με πρίζα σούκο
- Το τοποθετείς όπου θες, μέσα. Αντέχει τα πάντα και έξω.


Ήδη οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη σημειώνουν διαρκή άνοδο και η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα. Η ηλεκτροκίνηση βρίσκει τον δρόμο της και στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον και για τους οικιακούς φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων αυξάνει μέρα την μέρα.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Μονοφασικός wallbox (επίτοιχος) με μέγιστη ισχύ 9,2 Kw!

Στις σύγχρονες κατοικίες υπάρχει (συνήθως) τριφασική παροχή ρεύματος, πράγμα που σημαίνει ό,τι μπορείς να «τραβήξεις» άνετα ρεύμα έως και 22 Kw με τριφασικό 32A. Επειδή όμως στην Ελλάδα δεν είναι όλες οι κατοικίες –ακόμα- σύγχρονες, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και ερωτήσεις αναγνωστών για τους μονοφασικούς φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων. 

Απαντώντας λοιπόν στην ερώτηση πολλών αναγνωστών για τους μονοφασικούς φορτιστές ηλεκτρικού οχήματος τύπου wallbox (επίτοιχοι), αυτοί «σηκώνουν» άνετα ισχύ μέχρι 9,2 Kw με μονοφασικό ρεύμα 32Α!

Έλεγξε με ηλεκτρολόγο τις προδιαγραφές του δικτύου σου πριν την εγκατάσταση!

Για να είσαι πιο σίγουρος ό,τι ο φορτιστής σου θα λειτουργεί κανονικά χωρίς προβλήματα, πριν προχωρήσεις στην αγορά φορτιστή για το ηλεκτρικό σου όχημα καλό είναι να συμβουλευτείς  ηλεκτρολόγο για να «τσεκάρει» το σύστημα της πρίζας και αν αυτό είναι επιβαρυμένο με άλλα φορτία από άλλη χρήση που κάνεις στο σπίτι. Φυσικά και για  τοποθέτηση ασφάλειας στον ηλεκτρικό πίνακα. 

Ανάλογα με το μοντέλο που θα επιλέξεις, ο ηλεκτρολόγος θα σου πει αν χρειάζεσαι διακόπτη κυκλώματος και διακόπτη προστασίας από λανθασμένο τύπο ρεύματος. Μην το αμελήσεις!

Συνέχεια του άρθρου >>>

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »