Αναβαθμίστε το multimedia σύστημα του αυτοκινήτου σας!

6084 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Digital IQ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων για το αυτοκίνητο σας και όχι μόνο! Είναι σίγουρο ότι θα βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε!

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : digitaliq.gr
DIGITAL IQ - ΤΑΣΟΣ ΜΠΥΡΟΣ
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Πριν μερικά χρόνια αν έκανες κουβέντα για οθόνες αυτοκινήτων το καλύτερο που μπορεί να περιμέναμε ήταν να αναγράφει το όνομα του σταθμού που ακούμε ή του τραγουδιού. Γιατί όμως να παραμένεις στις τεχνολογίες του περασμένου αιώνα, όταν αυτές  πλέον δεν χρησιμοποιούνται πουθενά στην καθημερινότητα. Γιατί να μην εξελίξεις την πληροφόρηση ή την συνδεσιμότητα, την ψυχαγωγία ακόμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Ζήσε στο παρόν και εγκατέστησε μία οθόνη multimedia.

Kοινοποίησε το »


Σήμερα οι οθόνες των αυτοκινήτων είναι σαν ένα smartphone, σαν ένας μικρός υπολογιστής. H ποιότητα της εικόνας είναι απαράμιλλη, ενώ η πληροφόρηση μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες του οδηγού, να είναι εργονομική, όμορφη και πλούσια. Στην κατηγορία φυσικά εντάσσεται και το σύστημα πλοήγησης (GPS) .Επί το πλείστον τα συστήματα αυτά συνδέονται με bluetooth και το κινητό , βοηθώντας  έτσι τον επιβάτη να μπορεί να δώσει μέχρι και φωνητικές εντολές.

Εάν θέλετε λοιπόν να αναβαθμίσετε την τεχνολογία του αυτοκινήτου σας, το κατάστημα της Digital IQ διαθέτει όλα τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας. Μια επίσκεψη μόνο στην ιστοσελίδα τους φτάνει για να βρείτε ότι σας ταιριάζει. Διαθέτει αξιόλογα αξεσουάρ, τα οποία κατασκευάζονται , από καταξιωμένες στο χώρο εταιρίες και θα βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Όσον αφορά τις οθόνες, θα βρείτε προϊόντα OEM, 2-DIN, 1-DIN και tablets. Επίσης θα βρείτε κάμερες, headrests, όπως επίσης και όλα τα προϊόντα για ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, όπως ενισχυτές, ηχεία και πηγές.

Επιπλέον, στην εταιρία θα βρείτε  έμπειρο προσωπικό, το οποίο είναι πλήρως καταρτισμένο και διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία. Είναι σε θέση να σας προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση και να απαντήσει σε όλες σας τις απορίες-ερωτήσεις, μα πάνω από όλα να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή για την δική σας ανάγκη για το δικό σας αυτοκίνητό.  

Kοινοποίησε το »