Με την αλλαγή ανάρτησης μπορείτε να βλετιώσετε την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας, ακόμα και να πετύχετε καλύτερες επιδόσεις.

Με την αλλαγή ανάρτησης μπορείτε να βλετιώσετε την οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας, ακόμα και να πετύχετε καλύτερες επιδόσεις.

Αλλάζεις ανάρτηση, κερδίζεις σε επιδόσεις

28365 Επισκέψεις στο άρθρο

Πραγματοποιώντας το γνωστό ...χαμήλωμα, μπορείτε να βελτιώσετε την εμφάνιση του αυτοκινήτου σας, επιτρέποντας ακόμη μεγαλύτερες ταχύτητες.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
PLAKA PARKING

Κοινοποίησέ το »

-αλλάζεις ανάρτηση, βελτιώνεις επιδόσεις και οδηγική συμπεριφορά
-καλύτερη επιλογή οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις
-η επιλογή ελατηρίων και αμορτισέρ, δεν είναι ποτέ «τέλεια»

Εσύ έχεις σκεφτεί ποτέ να αλλάξει ανάρτηση στο αυτοκίνητό σου; Αν ναι, ποια θα επέλεγες;

Όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου τους, κάνοντάς το πιο σπορ, με καλύτερη απόδοση στις υψηλές ταχύτητες, μία από τις βασικές λύσεις για να το επιτύχουν είναι η αλλαγή της κλασικής ανάρτησης του αυτοκινήτου του τους και η τοποθέτηση μιας νέας, aftermarket ανάρτησης.
Μια τέτοιου τύπου ανάρτηση συνδράμει κατά πολύ στη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου, προσφέροντας αυξημένο κράτημα, κάτι που αυξάνει την ενεργητική ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.

Σήμερα μάλιστα, οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα, ακόμη και να συνδυάσουν οδικές συμπεριφορές με τις ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, οι οποίες και αποτελούνται από αμορτισέρ και ελατήριο. Ο συνδυασμός των δύο, αποτελεί βασικό προτέρημα και για αυτούς που έχουν υψηλές απαιτήσεις από το σύστημα ανάρτησης του αυτοκινήτου τους, αφού σε σχέση με ένα σετ ελατηρίων που συνδυάζεται ξεχωριστά με αμορτισέρ, προσφέρουν ρυθμίσεις για τη σκληρότητα, το ύψος, αλλά και άλλες παραμέτρους που αφορούν στη γεωμετρία της ανάρτησης και επηρεάζουν το πάτημα του τροχού στο δρόμο.

Τα παραπάνω λοιπόν, επιτρέπουν σε έναν οδηγό αυτοκινήτου που είναι εφοδιασμένο με ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, να κάνει ξεχωριστές ρυθμίσεις για την άνετη κίνηση στην πόλη και διαφορετική ρύθμιση για γρήγορη οδήγηση σε πίστα.