Πως επιλέγεις τα καλύτερα αξεσουάρ αυτοκινήτου; Διάβασε τα πάντα για τα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Πως επιλέγεις τα καλύτερα αξεσουάρ αυτοκινήτου; Διάβασε τα πάντα για τα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Τα καλύτερα Αξεσουάρ αυτοκινήτου! Η Βίβλος

4757 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου είναι η προσωπική πινελιά που θα βάλετε στο αυτοκίνητό σας. Είτε τα επιλέγετε για την εμφάνιση, είτε για την πλοήγηση, την ψυχαγωγία και την ασφάλεια, τα προϊόντα αυτά να κάνουν το αυτοκίνητο σας καλύτερο. Οι επιλογές σας είναι αμέτρητες και οι «παγίδες» πολλές. Δείτε λοιπόν εδώ όσα πρέπει να γνωρίζετε για να επιλέξετε τα καλύτερα και κατάλληλα αξεσουάρ αυτοκινήτου.

AUTOPLUS ACCESSORIES A.E.E.E.E.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Ο τομέας των αξεσουάρ του αυτοκινήτου μοιάζει, και είναι, ατελείωτος! Χιλιάδες είδη, για όλα τα γούστα και ορέξεις, κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Και δεκάδες καινούρια κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση καθημερινά, ανανεώνοντας την γκάμα επιλογών.
 
Από το δεντράκι να κρέμεται από τον καθρέφτη, μέχρι τα προστατευτικά στις πόρτες για να μη γδέρνονται όταν «βρίσκουν» στο άνοιγμα, κάποια αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Σίγουρα θα επιλέξετε ένα σετ πατάκια, εργοστασιακά ή τουλάχιστον κομμένα-ραμμένα για το μοντέλο σας, όπως επίσης και καλύμματα για τα καθίσματα. Από κει και πέρα για πολλούς το αμέσως απαραίτητο αξεσουάρ είναι τα φιμέ τζάμια. Μία σκούρα μεμβράνη πίσω, πιο ανοιχτή εμπρός, όπως προβλέπεται, κάνει τεράστια διαφορά στην Ελλάδα, ειδικά το καλοκαίρι.
  
Παλιότερα οι περισσότεροι έβαζαν συναγερμό με το «καλημέρα», σήμερα πολλά αυτοκίνητα έχουν αντικλεπτικό από το εργοστάσιο. Ακόμη κι έτσι όμως αρκετοί χρησιμοποιούν κάποια συσκευή εντοπισμού, από ένα απλό Apple Tag, ως κάτι πιο ειδικό με κάρτα SIM και GPS.
  
Πρόσφατα, από  τα απαραίτητα είναι και οι κάμερες του ταμπλό ή και πίσω, και πολλοί οδηγοί πλέον δεν οδηγούν ούτε μέτρο πριν εγκαταστήσουν μία στο νέο τους αυτοκίνητο. Επίσης αρκετοί επιλέγουν να τοποθετήσουν και νέες multimedia οθόνες, θέλοντας να ζήσουν και αυτοί την σύγχρονη εμπειρία ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.
 
Επιπλέον, για όσους ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, η επιλογή του κατάλληλου παιδικού καθίσματος παίζει σημαντικό ρόλο. Άλλωστε, είναι το αξεσουάρ που καθορίζει την ασφάλεια του παιδιού την ώρα της οδήγησης.
 
Άρα, οι επιλογές είναι πολλές και η έρευνα αγοράς απαιτητική. Για να κάνουμε την ζωή σας λίγο πιο εύκολη, φτιάξαμε την βίβλο των αξεσουάρ αυτοκινήτου, η οποία αποτελεί μια αναλυτική περιγραφή όλων όσων πρέπει να γνωρίζετε για αυτά.

 

Κοινοποίησέ το »