Επένδυση ή κόστος; Τι προτιμάς εσύ;

3370 Επισκέψεις στο άρθρο

Eίσαι από αυτούς που πιστεύουν το "η ζωή είναι ένα όμορφο ταξίδι"; Αν ναι, βρίσκεις πως είναι απαραίτητο (για να είναι όμορφο) να το κάνουμε και ασφαλές;

 
Πολλοί πιστεύουν πως ένα καλό παιδικό κάθισμα ισούται με επένδυση (στην ασφάλεια του "αγγέλου" που αξιώθηκαν να φέρουν στον κόσμο, του παιδιού τους)!

Ακόμη και οι νέοι γονείς που έχουν ψαχτεί  λίγο, γνωρίζουν πως υπάρχουν διάφοροι τύποι παιδικών καθισμάτων. Επίσης γνωρίζουν (;) πως το παιδικό κάθισμα που ταιριάζει για τη δική τους περίπτωση έχει να κάνει με την ηλικία , το βάρος και το ύψος του παιδιού τους.


Έχουμε γράψει πολλές φορές για παιδικά καθίσματα (τύπους, προδιαγραφές κτλ) καθώς θεωρούμε πως δεν είναι ένα απλό προϊόν αυτοκινήτου ή ένα "αξεσουάρ" μα μία απαραίτητη προϋπόθεση  για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών με αυτοκίνητο.

Η ευθύνη της  σωστής -  κατάλληλης επιλογής προφανώς  "βαραίνει" τα ενήλικα μέλη μιας οικογένειας. Τα οποία  -κατά την απόψη μας- οφείλουν  να είναι  "καλά διαβασμένα" και να επιλέγουν σωστά (όχι απλά να χρησιμοποιούν ένα οποιοδήποτε παιδικό κάθισμα απλά επειδή το "έκαναν δώρο οι παππούδες" ή "πήραν  το παλιό του κουμπάρου που τα παιδιά του πλέον μεγάλωσαν και δεν το θέλουν" κοκ).
Όμως ας δούμε και την δική σας γνώμη (είτε είστε νέοι, είτε "παλιοί" γονείς).

Δώστε  την δική σας επιλογή  με  1  κλίκ πιο κάτω.