Βίβλος Ηλεκτροκίνησης και Φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Λύσε όλες σου τις απορίες εδώ!

Βίβλος Ηλεκτροκίνησης και Φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Λύσε όλες σου τις απορίες εδώ!

Η Βίβλος Ηλεκτροκίνησης & Φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου

5969 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Φορτιστές, κόστος χρήσης, οικονομία, επιδοτήσεις, συντήρηση, μπαταρίες, διαφορές οδήγησης ηλεκτρικού, αυτονομίες και πολλά άλλα! Ένας πλήρης οδηγός για να γνωρίζεις ΠΡΙΝ επιλέξεις την λύση της Ηλεκτροκίνησης!

mousakian 102021
Καλογερόπουλος Παύλος Σ.

Η γνώμη για την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στην πρίζα και φορτίζουν είναι πολλές και ποικίλουν ανάλογα το συνομιλητή σου.

 Για κάποιους είναι το μέλλον, ένας βιώσιμος και οικονομικός τρόπος μετακίνησης που θα λύσει όλα τα περιβαντολλογικά ζητήματα και τη ρύπανση της ατμόσφαιρας ενώ ταυτόχρονα θα “εκδημοκρατίσει” τον ανεφοδιασμό καθώς δεν θα εξαρτάσαι από το βενζίνα άλλα θα φορτίζεις μόνος σου στο σπίτι και με πολύ χαμηλό (συγκριτικά) κόστος.

Για άλλους αποτελεί το τέλος της παραδοσιακής αυτοκίνησης, ένα τρικ των εταιρειών να κερδοσκοπήσουν έναντι του αγοραστικού κοινού, ένα απροσέγγιστο όνειρο που δεν μπορεί να υλοποιηθεί και είναι μακριά από την πραγματικότητα.

Ωστόσο, με τις περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων να παράγουν όλο και πιο εξελιγμένα ηλεκτρικά μοντέλα και πολλές από αυτές να έχουν ήδη δημοσιοποιήσει τη δέσμευση τους εξηλεκτρίσουν πλήρως την γκάμα μοντέλων τους μέσα στα επόμενα χρόνια, ένα είναι δεδομένο:


Αργά ή γρήγορα, είτε το θέλουμε είτε όχι, ο ηλεκτρισμός θα είναι η βασική πηγή ενέργειας από την οποία θα εξαρτάται η κινητικότητα μας.

Και επειδή η γνώση είναι η δύναμη, το AutoΤρίτη σας παρουσιάζει την Βίβλο της ηλεκτροκίνησης, μια αναλυτική περιγραφή για όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για την ηλεκτροκίνηση & την φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου.
 

Κοινοποίησέ το »