Οι κουκούλες αυτοκινήτου είναι η πιο απλή και οικονομική λύση για να προστατεύεστε το αυτοκίνητο σας από τον ήλιο. Στην Autoplus μπορείτε να βρείτε 5 διαφορετικές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Οι κουκούλες αυτοκινήτου είναι η πιο απλή και οικονομική λύση για να προστατεύεστε το αυτοκίνητο σας από τον ήλιο. Στην Autoplus μπορείτε να βρείτε 5 διαφορετικές σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Κερδίστε κουκούλες προστασίας αυτοκινήτου από την Autoplus

2671 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Autoplus δίνει μία ευκαιρία σε 3 τυχερούς να κερδίσουν από μία ενισχυμένη κουκούλα προστασίας αυτοκινήτου, "κομμένη και ραμμένη" για το αυτοκίνητό τους. Δείτε πως θα λάβετε μέρος.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΔΗΣ Ι.Κ.Ε.
ΕΛΑΣΥΝ Α.Ε.Ε Εμπορική & Τεχνική Εταιρία

Ο ήλιος και οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν το καλοκαίρι αποτελούν δύο από τους μεγαλύτερους εχθρούς του αυτοκινήτου σας. Όχι μόνο γιατί κινδυνεύει το χρώμα, αλλά και γιατί ο «καύσωνας» στο εσωτερικό, θα δημιουργήσει  πρόβλημα σε εσάς  και στο πορτοφόλι σας, λόγω της συχνότερης λειτουργίας του A/C.

Αναζητώντας μέτρα προστασίας θα καταλάβετε ότι οι κουκούλες αυτοκινήτου είναι η πιο γρήγορη και οικονομική λύση. Καλύπτουν όλο το αυτοκίνητο και προστατεύουν από τις υψηλές θερμοκρασίες και γενικότερα από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (βροχή, δυνατό αέρα, χιόνι κλπ). Μάλιστα, πέρα από τη φυσική προστασία που προσφέρουν, αποθαρρύνουν τους κλέφτες και προστατεύουν από τυχόν γρατζουνιές από κακοήθεις.
 

Κοινοποίησέ το »

Διεκδικήστε και εσείς μία μέσω του νέου διαγωνισμού της Autoplus


Η Autoplus είναι γνωστό ότι διαθέτει μεγάλη ποικιλία από κουκούλες αυτοκινήτων κλασικές,
υφασμάτινες ,
ελαστικές
σε διαφορετικές ποιότητες και μεγέθη που καλύπτουν όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Είναι θερμοκολλητικές, άκαυτες, αδιάβροχες, ενώ παράλληλα έχουν τέλεια εφαρμογή.

Αυτή την χρονική περίοδο πραγματοποιεί και διαγωνισμό, χάρη στον οποίο 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία ενισχυμένη κουκούλα  Ι.Χ Autoplus, κομμένη και ραμμένη για το αυτοκίνητό τους.
Είναι οπότε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκτήσετε μία εξαιρετικής ποιότητας κουκούλα με την εγγύηση που προσφέρει το όνομα Autoplus.  
2 βήματα για συμμετέχετε και εσείς στον διαγωνισμό

Αν θέλετε να συμμετέχετε και εσείς στον διαγωνισμό θα πρέπει να ακολουθήσετε δύο απλά βήματα:

  1. Κάνετε LIKE στη σελίδα της Autoplus στο facebook.
  2. Κάνετε SHARE τον διαγωνισμό (δημόσια κοινοποίηση).
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή, ο οποίος ισχύει πανελλαδικά, μέχρι τις 14/7/22 και ώρα 23:59.