Κούνια μωρού που μιμείται βόλτα με αυτοκίνητο

Διαβάστηκε από 5773 αναγνώστες

Το μωρό κλαίει. Το μωρό δεν κοιμάται. Αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο και ίσως ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς. Τις περισσότερες φορές, μια βόλτα με το αυτοκίνητο λύνει τα προβλήματα. Δεν είναι πάντα εύκολο κάτι τέτοιο όμως. Η Ford φαίνεται να βρήκε τη λύση…

 
Πλέον δεν χρειάζεται να πας βόλτα το μωρό

Η Max Motor Dreams είναι μια κούνια με ενσωματωμένα ηχεία, φωτισμό LED και κινούμενο στρώμα, η οποία μπορεί και προσομοιώνει μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Μεταφορτώνεις μέσω κινητού τους ήχους στην κούνια

Η κούνια λειτουργεί με βάση μια εφαρμογή σε smartphone, η οποία μπορεί να καταγράφει τους ήχους, το φωτισμό, το χρόνο και τις κινήσεις μιας βόλτας με το αυτοκίνητο. Τα δεδομένα αυτά τα μεταφορτώνεις από το κινητό στην κούνια, η οποία στη συνέχεια μιμείται τη βόλτα σε τέτοιο βαθμό, που πραγματικά είναι σαν πραγματική.

Με ηχείο για τους ήχους, LED για άψογο φωτισμό και μίμηση κίνησης

Το ηχείο που υπάρχει στη βάση της κούνιας βγάζει απαλά το θόρυβο από τον κινητήρα και το δρόμο, πορτοκαλί  LED  αναπαράγουν την αίσθηση του φωτισμού των δρόμων, ενώ ηλεκτρικοί αισθητήρες κάτω από το στρώμα μιμούνται την κίνηση σε ανηφόρες, κατηφόρες και στροφές.

Γλιτώνετε ταλαιπωρία και ώρες ύπνου

Η Ford αναφέρει ότι οι γονείς χάνουν 44 μέρες ύπνου τον πρώτο χρόνο θηλασμού, νυχτερινού ταϊσματος και βρεφικών πονόδοντων του παιδιού τους. Όπως καταλαβαίνει κανείς λοιπόν, αν η κούνια αυτή τελικά κατασκευαστεί και διανεμηθεί στο εμπόριο, θα είναι μια εξαιρετική λύση για όλους.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Max Motor Dreams βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο, ωστόσο η Ford σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει σε κανονική παραγωγή της κούνιας.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός