Χιοναλυσίδες Biathlon από την Autoplus, η καλύτερη επιλογή!

Χιοναλυσίδες Biathlon από την Autoplus, η καλύτερη επιλογή!

8915 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αλυσίδες χιονιού Biathlon από την Autoplus είναι από λάστιχο, αντέχουν 1.000 χλμ., προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα από τις παραδοσιακές ενώ τοποθετούνται πολύ εύκολα. Παντός καιρού και κατάλληλες για κάθε οδόστρωμα!

mousakian 102021
BOUDAKA MAHMOUD ABDULWAHAB-MAXMOUT EXHAUST

Η Autoplus είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων με είδη αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Στο e-shop της εταιρείας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων για κάθε τύπο αυτοκινήτου τα οποία αποστέλλουν σε Ελλάδα & Κύπρο. .

Κοινοποίησέ το »


Στην Autoplus θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αλυσίδες χιονιού και πάγου για το αυτοκίνητό σας και σε προνομιακές τιμές.

Όταν χιονίζει λύνουν και δένουν!
Οι χιονοαλυσίδες Biathlon κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από ελαστομερή πολυουρεθάνη (λάστιχο), που είναι πιο γερή και πιο σταθερή σε χαμηλές θερμοκρασίες, από τις κλασικές αλυσίδες
Οι αλυσίδες Biathlon, είναι ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί, όντας ήδη δημοφιλείς στο εξωτερικό, σε πάνε παντού. Επιτρέπουν την εναλλαγή σε διαφορετικού τύπου οδόστρωμα, από χιόνι σε πάγο και από νερό σε άσφαλτο και αντέχουν έως και 1000 χιλιόμετρα σε ασφάλτινο δρόμο επιτρέποντας ταχύτητα έως και 50 χιλιόμετρα την ώρα! Είναι πραγματικά παντός καιρού και παντός οδοστρώματος!
Τοποθετούνται πανεύκολα
χάρη στο σύστημα γρήγορου κλειδώματος και διαθέτουν έως και πέντε φορές μεγαλύτερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες. 

Μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα Autoplus θα σε βοηθήσει να μάθεις ακόμα περισσότερα και να επιλέξεις αλυσίδες αυτοκινήτου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Με μια ματιά τα χαρακτηριστηκά των χιονοαλυσίδων Biathlon:
  • Αντέχει 1.000χιλ. σε ασφάλτινο δρόμο με 50 χιλ./ώρα
  • Τοποθετείτε και σε οχήματα με άνοιγμα 12mm
  • Το βάθος της biathlon είναι 12mm
  • 5 φόρες περισσότερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες
  • Εύκολη τοποθέτηση με το «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος»
  • Ελαστομερής Πολυουρεθάνης είναι πιο γερή και πιο σταθερή σε χαμηλές θερμοκρασίες

AUTOPLUS
Καλέστε: 
 210-2814005 , 210-2814006 , 210-2815822

https://www.autoplus.gr/eshop/