Χιοναλυσίδες Biathlon από την Autoplus, η καλύτερη επιλογή!

Χιοναλυσίδες Biathlon από την Autoplus, η καλύτερη επιλογή!

9547 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι αλυσίδες χιονιού Biathlon από την Autoplus είναι από λάστιχο, αντέχουν 1.000 χλμ., προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα από τις παραδοσιακές ενώ τοποθετούνται πολύ εύκολα. Παντός καιρού και κατάλληλες για κάθε οδόστρωμα!

Grammes Restaurant Cafe
PLAKA PARKING

Η Autoplus είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων με είδη αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Στο e-shop της εταιρείας θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία επώνυμων και αξιόπιστων προϊόντων για κάθε τύπο αυτοκινήτου τα οποία αποστέλλουν σε Ελλάδα & Κύπρο. .

Κοινοποίησέ το »


Στην Autoplus θα βρείτε μεγάλη γκάμα από αλυσίδες χιονιού και πάγου για το αυτοκίνητό σας και σε προνομιακές τιμές.

Όταν χιονίζει λύνουν και δένουν!
Οι χιονοαλυσίδες Biathlon κατασκευάζονται στην Ιαπωνία από ελαστομερή πολυουρεθάνη (λάστιχο), που είναι πιο γερή και πιο σταθερή σε χαμηλές θερμοκρασίες, από τις κλασικές αλυσίδες
Οι αλυσίδες Biathlon, είναι ότι πιο καινούργιο κυκλοφορεί, όντας ήδη δημοφιλείς στο εξωτερικό, σε πάνε παντού. Επιτρέπουν την εναλλαγή σε διαφορετικού τύπου οδόστρωμα, από χιόνι σε πάγο και από νερό σε άσφαλτο και αντέχουν έως και 1000 χιλιόμετρα σε ασφάλτινο δρόμο επιτρέποντας ταχύτητα έως και 50 χιλιόμετρα την ώρα! Είναι πραγματικά παντός καιρού και παντός οδοστρώματος!
Τοποθετούνται πανεύκολα
χάρη στο σύστημα γρήγορου κλειδώματος και διαθέτουν έως και πέντε φορές μεγαλύτερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες. 

Μια επίσκεψη σε κάποιο κατάστημα Autoplus θα σε βοηθήσει να μάθεις ακόμα περισσότερα και να επιλέξεις αλυσίδες αυτοκινήτου σύμφωνα με τις δικές σου ανάγκες. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό, θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Με μια ματιά τα χαρακτηριστηκά των χιονοαλυσίδων Biathlon:
  • Αντέχει 1.000χιλ. σε ασφάλτινο δρόμο με 50 χιλ./ώρα
  • Τοποθετείτε και σε οχήματα με άνοιγμα 12mm
  • Το βάθος της biathlon είναι 12mm
  • 5 φόρες περισσότερη σταθερότητα από τις μεταλλικές αλυσίδες
  • Εύκολη τοποθέτηση με το «Σύστημα Γρήγορου Κλειδώματος»
  • Ελαστομερής Πολυουρεθάνης είναι πιο γερή και πιο σταθερή σε χαμηλές θερμοκρασίες

AUTOPLUS
Καλέστε: 
 210-2814005 , 210-2814006 , 210-2815822

https://www.autoplus.gr/eshop/
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  • ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΣΙΑ

    Μεγάλη γκάμα προϊόντων για το εσωτερικό και το εξωτερικό του αυτοκινήτου. Αεροτομές, προβολείς, μπαγκαζιέρες και ό,τι άλλο χρειαστείτε σε χαμηλές τιμές.

     2109241721 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    ΝΙΦΟΥΔΗΣ

    Η ιστορία της εταιρείας Νιφούδης Αuto Μoto Αccessories, ξεκινά το 1970 στην οδό Καλλιρρόης 67 στο Νέο Κόσμο, με τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος κατασκευής, και τοποθέτησης σχαρών αυτοκινήτου στην Ελλάδα. Τα 50 χρόνια του ονόματος Νιφούδη στον χώρο, είναι η καλύτερη εγγύηση για τα προϊόντα και την εξυπηρέτησή τους.
     210-9224792 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    ΑΦΟΙ ΠΙΣΙΜΙΣΗ

    Η PSM δραστηριοποιείται στα ηλεκτρικά αυτοκινήτων. Διαθέτει μπαταρίες όλων των τύπων με 2 χρόνια εγγύηση και δωρεάν τοποθέτηση, συναγερμούς και Ράδιο-cd αυτοκινήτων. Όλα είναι κατασκευασμένα από κορυφαίες εταιρίες και θα τα βρείτε σε χαμηλές τιμές.
     2108830861 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PAN-CAR

    PAN-CAR

    H εταιρεία PAN-CAR βρίσκεται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1973. Ύστερα από 40 και πλέον χρόνια επιτυχημένης πορείας, σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένα ιδιόκτητο χώρο, με άρτια εκπαιδευμένο  προσωπικό, η PANCAR συνεχίζει να αναπτύσσεται.

     2102914326 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • V - KOOL ATHENS

    V - KOOL ATHENS

    Θα τις βρείτε στην V - KOOL ATHENS! Οι μεμβράνες της έχουν τοποθετηθεί σε περισσότερα από 20 εκατ. αυτοκίνητα παγκοσμίως και την εμπιστεύονται κορυφαίοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως οι Mercedes Benz, BMW, Audi, Volvo, Volkswagen, Opel, Renault και Citroen.
     2109637730 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Ζαμπάτης

    Ζαμπάτης

    Η εταιρεία Ζαμπάτης διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα όπως κρύσταλλα παρμπρίζ και αντηλιακές μεμβράνες για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων, στις ανταγωνιστικότερες τιμές. Οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων μας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ακόμα και για τις υψηλότερες απαιτήσεις.
     2108321238 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • PERAMAX

    PERAMAX

    Η ΠΕΡΑΜΑΞ Α.Ε διαθέτει παιδικά καθίσματα της Britax-Romer, τα οποία έχουν τεχνολογία ISOFIX και μία πλήρη συλλογή από προϊόντα τα οποία μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας, ανεξαρτήτως τύπου αυτοκινήτου.
      210 2474638 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ