Το γερμανικό σεντάν χαρακτηρίζεται από την κορυφαία οδηγική του συμπεριφόρα άλλα και την αξιοπιστία του.

Το γερμανικό σεντάν χαρακτηρίζεται από την κορυφαία οδηγική του συμπεριφόρα άλλα και την αξιοπιστία του.

  BMW E28: Το βαυαρικό σεντάν που δεν «σπάει»

  10656 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/9/2022

  Στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι πως τα βαυαρικά μοντέλα παλαιότερων ετών έχουν την τιμητική τους, τόσο ως το αξιόπιστο μοντέλο που έχει κρατήσει στην οικογένεια και το χρησιμοποιούμε ακόμα για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας όσο και για το πρώτο μεταχειρισμένο που θα πάρει ένας νέος οδηγός που θέλει να μυηθεί στους τρόπους της γερμανικής σχολής αυτοκίνησης.


  Τα παλαιότερα μοντέλα της BMW χαρακτηρίζονται από την κορυφαία οδηγική τους συμπεριφορά και την ικανότητα να δίνουν μια αγνή οδηγική απόλαυση σε όποιον βρίσκεται πίσω από τιμόνι τους.


  Η δεύτερη γένια της E28 που κυκλοφόρησε από το 1981 έως το 1988, προσφέρει όλα αυτά και κάτι παραπάνω. Αποτελεί ένα αυτοκίνητο που μπορεί να σου μεταδώσει όλα αυτά τα στοιχεία της οδηγικής απόλαυσης, χωρίς να σου κοστίσει πολλά χρήματα για να το διατηρήσεις σε καλά επίπεδα λειτουργικότητας.


  Συνολικά, αποτελεί ένα αρκετά οικονομικό αυτοκίνητο που ακόμα και στην σημερινή αγορά μπορεί να αγοραστεί με μέσο όρο τιμή αγοράς στα 2.000 ευρώ. Ακόμα και στο μετά και τις εργασίες συντήρησης, η Ε28 αποτελεί μια συμφέρουσα επιλογή.


  Πέρα από τις βασικές εργασίες συντήρησης, η BMW δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερα έξοδα για αντικαταστάσεις εξαρτημάτων καθώς η γερμανική μάρκα φημίζεται για την ποιότητα της εργασίας της.


  Κάτω από το καπό, η BMW απαρτιζόταν από κινητήρες 1,8 έως 3,5 λίτρα και ιπποδυνάμεις που ξεκινούσαν από 90 και έφταναν μέχρι τα 286 άλογα. Το πεντάπορτο σεντάν αποτελούσε ένα από τα premium αυτοκίνητα της εποχής και ξεκάθαρα ένα μοντέλο που διατηρεί την παλιά του χάρη και λειτουργικότητα/value for money προφίλ ως και στο σήμερα.

  Ικανοποίηση Κατόχου 2023
  Τι λένε οι άλλοι κάτοχοι, για την μάρκα που σε ενδιαφέρει.
  Πόσο Ικανοποιημένοι δηλώνουν.
  Τι λένε για Βλάβες και Service της μάρκας. Δες με 1 κλίκ >>>

  ΣΤΑΘΗΣ Σ. & Ν. FORD