4 Tips για καλή αγορά

16327 Επισκέψεις στο άρθρο

  1. Δες το βιβλίο οδηγιών του αυτοκινήτου όπου γράφει ακριβώς ποια λάστιχα φορούσε όταν βγήκε από το εργοστάσιο. Αυτά είναι τα σωστά ελαστικά όσον αφοράς στις διαστάσεις. Δεν ενδείκνυται να υπάρχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις στις διαστάσεις του καινούργιου ελαστικού που θα βάλεις με αυτό που φορούσε εξαρχής το αυτοκίνητο.
  2. Κοίτα την ημερομηνία κατασκευής των καινούργιων ελαστικών. Τα ελαστικά έχουν κατασκευαστεί μέρες ή και μήνες πριν και ύστερα φτάνουν στα καταστήματα εμπορίας ελαστικών. Επομένως, όσο πιο πρόσφατη η ημερομηνία κατασκευής, τόσο καλύτερα για σένα και το ελαστικό σου. Η ημερομηνία κατασκευής αναγράφεται στο πλαϊνό μέρος του ελαστικού.
  3. Διάλεξε το κατάλληλο ελαστικό με κριτήριο τις κλιματολογικές συνθήκες όπου ζεις και οδηγείς. Η ασφάλεια κατά την οδήγηση είναι το παν, επομένως σκέψου πόσο σημαντικό είναι να έχεις τα κατάλληλα λάστιχα για τον κατάλληλο δρόμο (π.χ. συχνός παγετός, συχνές βροχές, μεγάλη ξηρασία ή πολλή ζέστη).
  4. Πήγαινε σε καλό συνεργείο για την τοποθέτηση των ελαστικών από έμπειρους τεχνικούς. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρεις ότι το αυτοκίνητό σου έχει 4 καλά ελαστικά σωστά τοποθετημένα με μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ