Αξιόπιστος έλεγχος ΚΤΕΟ!

5052 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ είναι η κορυφαία επιλογή για τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας

Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου, μπορεί να σε γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο).

Ωστόσο με τον έγκαιρο τεχνικό έλεγχο έχεις πρόληψη, ασφάλεια και οικονομία! Φυσικά πέραν από την ασφάλεια που προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγείς ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», σε «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Στις μέρες μας η λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρέχοντας στο κοινό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου 

Στις εγκαταστάσεις των Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ στη Μεταμόρφωση και στο Γέρακα θα λάβετε αυτές τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζεται από τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, τον οποίο χρησιμοποιεί το άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό.

Αναλυτικότερα το Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • ΚΤΕΟ αυτοκινήτων
  • Κάρτα καυσαερίων
  • Ειδικό έλεγχο υγραεριοκίνησης
  • Εκούσιο Ελεγχο
  • Εκπρόθεσμο Έλεγχο
  • ΚΤΕΟ Moto
 Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο του Ι. ΚΤΕΟ ΗΝΙΟΧΟΣ για να κλείσετε ραντεβού. 
 

Tags: ΚΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ