ECOCHECK: Καινοτομία στον τεχνικό έλεγχο!

2685 Επισκέψεις στο άρθρο

Η I. ΚΤΕΟ ECOCHECK προσφέρει έναν γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο στο όχημα σας, καθορίζοντας το ανώτερο επίπεδο εξυπηρέτησης χάρις σε καινοτόμες ιδέες.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που διαθέτει η ECOCHECK στο Μοσχάτο, περιλαμβάνουν  τέσσερεις υπερσύγχρονους αυτόματους διαδρόμους τεχνικού ελέγχου και δίνουν την δυνατότητα εξυπηρέτησης με αξιοπιστία και υπευθυνότητα μεγάλου αριθμού οχημάτων καθημερινά. Επιπλέον  το έμπειρο και άριστο καταρτισμένο προσωπικό σας προσφέρει τις εξής υπηρεσίες:
  • Τεχνικό έλεγχο οχημάτων, που περιλαμβάνει έλεγχο συστήματος ανάρτησης, συστήματος πέδησης, ευθυγράμμισης, φώτων, καυσαερίων και οπτικούς ελέγχους.
  • Εκούσιο έλεγχου οχημάτων
  • Έκδοση κάρτας ελέγχου καυσαερίων
  • Υπηρεσία KTEO Delivery
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε σε 24ωρη βάση με το τηλεφωνικό τους κέντρο ή να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις που λειτουργούν καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 έως τις 19:30 και Σάββατο από τις 07:00 έως τις 15:00. Επιπλέον μπορείτε να επισκεφτείτε επίσης και την ηλεκτρονική ιστοσελίδα, για να επωφεληθείτε από τις πολλές και συμφέρουσες προσφορές.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ