Ελαστικά όλων των τύπων KOPANOS

5067 Επισκέψεις στο άρθρο

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της KOPANOS TYRES θα βρείτε ποιοτικά ελαστικά, ζάντες και αμορτισέρ για το αυτοκίνητο σας και στις υπηρεσίες τους συγκαταλέγονται οι ευθυγραμμίσεις, ζυγοσταθμίσεις και πολλά άλλα...

 
Η εταιρεία KOPANOS TYRES έχει έδρα στο Νέο Ψυχικό στην Αθήνα.
Η μακρόχρονη παρουσία τους στην αγορά, το πλήρως καταρτισμένο κι εξειδικευμένο προσωπικό τους, η ποιότητα της δουλειάς τους, οι προσιτές τιμες, η συνέπεια στους χρόνους παράδοσης και η αξιοπιστία τους
έχουν κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια, την εμπιστοσύνη των πελατών.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της η KOPANOS TYRES αναλαμβάνει:
  • Τοποθέτηση αμορτισέρ
Τα αμορτισερ των αυτοκινήτων πρέπει να αλλάζονται μετά από 70 – 80 χιλιάδες χιλιόμετρα ή όταν παρατηρήσουμε διαρροή λαδιού με γυμνό μάτι.
Στην περίπτωση αυτή η αντικατάστασή του επιβάλλεται  διότι επηρεάζει την οδική συμπεριφορά του οχήματός σας τόσο κατά την αλλαγή της κατεύθυνσης όσο κι όταν πατάμε το φρένο. Οι δύο αυτές περιπτώσεις είναι συχνές κατά την οδήγηση και φυσικά μια πιθανή δυσλειτουργία μπορεί να αποβεί μοιραία για τον οδηγό, τους συνεπιβάτες αλλά και για τους πεζούς ή λοιπούς οδηγούς.
Η αλλαγή τους στην KOPANOS TYRES γίνεται με επαγγελματικό και υπεύθυνο τρόπο, φροντίζοντας να επιλέξουν τα κατάλληλα εξαρτήματα για το όχημά σας, εξασφαλίζοντας την ασφάλειά, η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη! 
  • Ευθυγράμμιση
Η σωστή ευθυγράμμιση ελαχιστοποιεί τις φθορές και καταπονήσεις ώστε ο οδηγός και οι συνεπιβάτες να έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία κατά την οδήγηση. Παράλληλα βοηθά ώστε οι τέσσερις τροχοί να δέχονται τις λιγότερες δυνατές φθορές αυξάνοντας έτσι την διάρκεια ζωής τους αλλά και τις επιδόσεις τους στην πρόσφυση και στην λιγότερη κατανάλωση καυσίμου.
Εάν παρατηρείτε το αμάξι σας να κάνει «ζικ ζάκ» δηλαδή να τραβά προς τα δέξια ή αριστερά όταν αφήνετε το τιμόνι στιγμιαία σε δρόμο επίπεδο, τότε είναι ένδειξη πως πρέπει να απευθυνθείτε στους ειδικούς για ευθυγράμμιση.

Συνήθως το αμάξι χρειάζεται ευθυγράμμιση όταν:
- Έχετε συγκρουστεί με κάτι
- Όταν δείτε τα ελαστικά σας να φθείρονται αδικαιολόγητα γρήγορα
- Το αμάξι παρεκκλίνει προς μια πλευρά
- Το τιμόνι παραμένει σε θέση στροφής και δεν επανέρχεται εύκολα στην αρχική του θέση
  • Ζυγοστάθμιση
Η ζυγοστάθμιση συχνά συγχέεται με την ευθυγράμμιση των ελαστικών, ενώ στην ουσία είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Με την σωστή ζυγοστάθμιση ένα ελαστικό και κατ` επέκταση ο τροχός μπορεί να επιστρέφεται χωρίς να προκαλεί κραδασμούς στο όχημα.
  • Επισκεύη εμπρόσθιου συστήματος
  • Τοποθέτηση ζαντών
Ο ρόλος της ζάντας, εκτός από το αισθητικό του κομμάτι, είναι να μεταφέρει τις «καταπονήσεις» του αμαξιού μεταξύ του λάστιχου και του άξονα του αυτοκινήτου.
Υπάρχει πληθώρα ζαντών στην αγορά, και στην KOPANOS TYRES έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη γκάμα αξιόπιστων εταιρειών, ωστόσο δεν κάνουν όλες οι ζάντες για όλα τα αμάξια. Κάθε αμάξι έχει την δική του διάμετρο της τρύπας γι` αυτό και πρέπει να δοθεί προσοχή κατά την επιλογή της ζάντας, εάν δεν έχετε την βοήθεια κάποιου ειδικού.
Γι` αυτό και το εξειδικευμένο προσωπικό της KOPANOS TYRES είναι πάντα πρόθυμο να σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης ζάντας.
  • Επιπλέον στην KOPANOS TYRES θα βρείτε ελαστικά όλων των τύπων
Η επιλογή του ελαστικού είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση. Απο τα ελαστικά εξαρτάται η ασφαλής οδήγηση γι αυτό και θα πρέπει να δωθεί μεγάλη προσοχή κατα την επιλογή τους. Στην KOPANOS TYRES θα βρείτε ελαστικά όλων των κατηγοριών, απο όλες τις αξιόπιστες εταιρίες.

 KOPANOS TYRES
Διεύθυνση: Μεσογείων 243 & Παρίτση 107, Νέο Ψυχικό, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2106746383

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως