Για μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σαν καινούρια, στον Πορφύρη!

2692 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2020

Ένας από τους τρόπους για να μειώσει κανείς τα έξοδα συντήρησης του αυτοκινήτου του, είναι να επιλέξει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. O Πορφύρης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα άριστων ανταλλακτικών!

 
Η εταιρεία Porfiris Auto Parts, του κου. Πορφύρη Χρήστου,  έχοντας εμπειρία σχεδόν 45 χρόνια στον χώρο των ανταλλακτικών έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της, οι οποίοι μένουν σταθερή στην επιλογή τους για το service του αυτοκινήτου. 

Υπάρχει περίπτωση να βρει μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σαν καινούρια; Στην εταιρεία Porfiris Auto Parts ναι!
 
Στη σημερινή εποχή όλοι μας προσπαθούμε να κόψουμε έξοδα από παντού. Ακόμη και από το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα, κινούμαστε λιγότερο, σύμφωνα με τους κανόνες οικονομικής οδήγησης (χαϊδεύοντας δηλαδή το γκάζι) και όταν έρθει η ώρα του service κάποιοι προτιμούν τα OEM, ιμιτασιόν ή τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά. Aλλοι, μάλιστα, καθυστερούν τα διαστήματα των service -κάτι που επηρεάζει την ασφάλεια στο δρόμο- ενώ ως προς το συνεργείο που επιλέγεται, πέρα από τα εξουσιοδοτημένα άνθιση έχουν αρχίσει να γνωρίζουν και τα εξειδικευμένα συνεργεία. Ωστόσο, σε όλες από τις παραπάνω περιπτώσεις, θα πρέπει να δείχνετε ιδιαίτερη προσοχή.

Η εταιρεία Porfiris Auto Parts ειδικεύεται στην εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων και σε κάθε περίπτωση φέρονται σα να είναι το δικό τους αμάξι.

Συγκεκριμένα ο Porfiris ειδικεύεται στα:
  • Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
  • Ανακατασκευές Σασμάν
  • Μηχανές Diesel - Βενζίνης
  • Τέλος, διαθέτει μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών ΤΑΧΙ.
     
PORFIRIS AUTO PARTS - ΠΟΡΦΥΡΗΣ
Διεύθυνση: Κορυτσάς 23, Αθήνα
Τηλέφωνο: 2103475311

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός