Για service, βελτιώσεις και μετατροπές LPG - CNG!

Διαβάστηκε από 2805 αναγνώστες

Η Geartech Engineering, με έδρα το Μοσχάτο (Πειραιώς & Μοσχονησίων 3) αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο του αυτοκινήτου καθώς παρέχει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας.

 
Η Geartech Engineering, με έδρα το Μοσχάτο (Πειραιώς & Μοσχονησίων 3) αποτελεί ένα πολύ μεγάλο όνομα στο χώρο του αυτοκινήτου καθώς παρέχει πολλές διαφορετικές υπηρεσίες εξαιρετικής ποιότητας. Εκτός της μακροχρόνιας πείρας του προσωπικού της στους τομείς του service αλλά και των βελτιώσεων αυτοκινήτων, δραστηριοποιείται και στις μετατροπές και εγκαταστάσεις συστημάτων φυσικού αερίου αλλά και υγραερίου.

Το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουν ολοκληρωμένα πακέτα βελτίωσης, δυναμομετρήσεις, επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου, συντήρηση και service όχι μόνο συμβατικών αλλά και αγωνιστικών οχημάτων. Παρέχεται επίσης ευθυγράμμιση χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάτι το οποίο εγγυάται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Εκτός από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, η εταιρεία διαθέτει και e-shop μέσω του οποίου διαθέτει υπηρεσίες βελτίωσης αλλά και προϊόντα για ένα πολύ μεγάλο αριθμό διαφορετικών τομέων όπως μετάδοση, αναρτήσεις, φρένα, περιφερειακά, προϊόντα που αφορούν την ψύξη (ψυγεία), αναλώσιμα αλλά και εξαρτήματα για τον κινητήρα του κάθε αυτοκινήτου.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατάσταση
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός