ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ, πάντα στο πλευρό του επαγγελματία

4708 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο χώρο της ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ θα βρείτε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό.

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - GENERAL AUTO SERVICE
O υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου μας, μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε μεγάλη και εξαιρετικά ακριβή.

Είναι γεγονός πως, στις οικονομικές συγκυρίες που ζούμε, κάθε ευρώ, συνυπολογίζεται πριν από κάθε μας ενέργεια. Και για το λόγο αυτό λοιπόν, ο –υποχρεωτικός- έγκαιρος έλεγχος ΚΤΕΟ του αυτοκινήτου, μπορεί να μας γλιτώσει από μια μικρή αρχικά βλάβη (η οποία στη συνέχεια να εξελιχθεί σε πραγματικό και κοστοβόρο πονοκέφαλο).

Φυσικά ο έγκαιρος έλεγχος, πέραν από την ασφάλεια που μας προσφέρει καθώς επιβεβαιώνει πως οδηγούμε ένα αξιόπιστο όχημα «εκεί έξω», μας «προστατεύει» και από την αναμενόμενη εντατικοποίηση των ελέγχων της Τροχαίας (και τα οδυνηρά πρόστιμα που προβλέπονται για όσους δεν έχουν να δείξουν το απαραίτητο έγγραφο).

Στις μέρες μας η λειτουργία των ιδιωτικών ΚΤΕΟ έχει αναβαθμιστεί ιδιαίτερα, παρέχοντας στο κοινό υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Τέτοιες υπηρεσίες προσφέρει το υπερσύγχρονο Κέντρο Ελέγχου του ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ στον Ασπρόπυργο, το οποίο διαθέτει 4 αυτόματες γραμμές ελέγχου (2 για βαρέα οχήματα, 1 για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά και 1 για μοτοσικλέτες - μηχανάκια). Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο από το Υπουργείο, όπως ορίζει ο νόμος.

Μπορείτε να διαλάξετε ανάμεσα στις εξής υπηρεσίες:
Έλεγχος Εταιρικών Οχημάτων
• Εκούσιος (Προληπτικός) Έλεγχος 
  (Πλήρης - τμηματικός)
• Αρχικός Έλεγχος Διασκευής Υγραεριοκίνησης
• Κάρτα Ελεγχου Καυσαερίων
• Κάρτα Θορύβου (προσεχώς για ΜΟΤΟ)
• Έκδοση βεβαίωσης Σ.Α.Π (ABS).

extra info!

H εταιρεία ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ κάνει 25% έκπτωση στους ανέργους!

Ι. ΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ ΕΠΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ & ΣΙΑ ΕΠΕ
Διεύθυνση: Οδός Θρασύβουλου, Ασπρόπυργος

Τηλέφωνα: 11010, 210 5596007

Tags: ΚΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ