Αντιμετώπισε τις μικροζημιές!

7377 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες τώρα πώς αντιμετωπίζονται από τους ειδικούς οι συχνότερες μικροζημιές στο χρώμα - και όχι μόνο - του αυτοκινήτου σου.

 
Μικροζημιές του αυτοκινήτου σου και η αντιμετώπιση τους!

Δες τώρα πώς αντιμετωπίζονται από τους ειδικούς οι συχνότερες μικροζημιές στο χρώμα - και όχι μόνο -  του αυτοκινήτου σου.

Οι φθορές είναι συχνές και μερικές φορές αναπόφευκτες!

Η οδήγηση, ειδικά σε περιβάλλον πόλης, κρύβει αρκετούς «κινδύνους», οι οποίοι μπορεί να μην προκαλούν σοβαρές μηχανικές βλάβες που την επηρεάζουν, αλλά αλλοιώνουν το εξωτερικό του αυτοκινήτου παράγοντας μια αντιαισθητική εικόνα.

Οι συνηθέστερες φθορές καθώς και οι αιτίες τους είναι οι παρακάτω:
  • Γρατζουνιές
 Προκαλούνται συνήθως κατά της διαδικασία παρκαρίσματος (ή διπλο-παρκαρίσματος) από μια, έστω και στιγμιαία, επαφή μεταξύ των δύο αυτοκινήτων. Δυστυχώς, σε περιπτώσεις που ο κάτοχος του αυτοκινήτου δεν έχει γκαράζ, δε μπορεί να είναι ποτέ σίγουρος για το χρόνο και το μέρος που θα συμβεί κάτι τέτοιο.
  • Βαθουλώματα
Τις περισσότερες φορές, γίνονται και αυτά στη διαδικασία παρκαρίσματος – ξεπαρκαρίσματος όταν συνήθως ο προφυλακτήρας «πιέζει» κάποιο μέρος του άλλου αυτοκινήτου. Σε άλλες περιπτώσεις, προκύπτουν όταν το αυτοκίνητο ακουμπά κάποιο ομαλό (μη μυτερό) εμπόδιο.
  • Ξεθώριασμα χρώματος
Ο μεγαλύτερος, ίσως, εχθρός του χρώματος του αυτοκινήτου σου είναι οι ακτίνες του ήλιου. Η συνεχόμενη έκθεση σε αυτές εξαφανίζει τη «ζωντάνια» του χρώματος και κάνει το αυτοκίνητο να δείχνει παλαιότερο.
  • Θαμπά φανάρια
Είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο το οποίο, στην πλειοψηφία των περιπτώσεων προκαλείται από υγρασία που μαζεύεται στο εσωτερικό των φαναριών (ή των φώτων). Η υγρασία αυτή καταφέρνει να μπει στο συγκεκριμένο χώρο μετά από ορισμένο αριθμό κραδασμών κατά την οδήγηση ο οποίος χαλάει το «δέσιμο» του ανταλλακτικού.

Ένα top φανοποιείο μπορεί να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω!

Υπάρχει μια τεράστια γκάμα υπηρεσιών οι οποίες, με τη βοήθεια της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Μερικές από τις δημοφιλέστερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές είναι οι παρακάτω:
  • Μέθοδος PDR
Η μέθοδος PDR σε βοηθά να «εξαφανίσεις» μικροβαθουλώματα γρήγορα, οικονομικά χωρίς να χρειαστεί εκ νέου βάψιμο! Με ειδικό φωτισμό και εργαλεία ασκείτε πίεση εσωτερικά ή εξωτερικά στο σημείο του μικροτρακαρίσματος και γίνεται επαναφορά του βαθουλώματος χωρίς την χρήση στοκαρίσματος ή βαφής.
  • Γυάλισμα – Κέρωμα
Το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου συχνά συγχέονται ως έννοιες, παρότι στην πράξη, πρόκειται για δύο διαδικασίες που είναι εντελώς διαφορετικές και παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα.

Το γυάλισμα είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής και η οποία βοηθάει στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας και τη κάνει να γυαλίζει. Μια τέτοια διαδικασία εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί και τεχνογνωσία για το ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και ποια επαγγελματικά εργαλεία να χρησιμοποιηθούν.

Από την άλλη, το κέρωμα είναι μια λειαντική επίστρωση, η οποία προστατεύει τη βαφή από σκόνη, βρωμιά και ακτινοβολία.
  • Χρήση ειδικών προϊόντων
Πολλά φανοποιεία χρησιμοποιούν ειδικές αλοιφές γυαλίσματος οι οποίες έχουν την ιδιότητα να διορθώνουν σημεία του χρώματος στα οποία έχουν γίνει μικρές γρατζουνιές, ανάλογα πάντα με το βάθος του προβλήματος.
 
TOP 10 MICROREPAIRS EXPERTS

Αμεση και εξαιρετική εξυπηρέτηση
Το φανοποιείο ΑΒΜ SERVICE – ΜΑΘΩΝΑΙΟΣ προσφέρει ένα πολύ μεγάλο αριθμό υπηρεσιών για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων. Το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο και ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στο χώρο μέσω σεμιναρίων.
 Τηλέφωνο: 210-9426912
 
Εξαφάνισε τα βαθουλώματα!
Η Dent Master εξειδικεύεται στην επισκευή ζημιών παρκαρίσματος αλλά και στα βαθουλώματα που προκύπτουν από χαλαζοπτώσεις ενώ δραστηριοποιείται στην πώληση εργαλείων και μηχανημάτων από το 2014.
Τηλέφωνο: 210-9609001
 
Εξαιρετικές υπηρεσίες φανοποιείου για όλες τις μάρκες!
Στο φανοποιείο Auto Expert Παπουτσής θα βρεις λύση σε όλων των ειδών τα προβλήματα, από την πιο μικρή ζημιά μέχρι την μεγαλύτερη, σε ένα χώρο έκτασης 700 τ.μ. εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
 Τηλέφωνο: 22210-84932
 
Φανοποιείο – βαφείο από το 1980!
Το φανοποιείο – βαφείο Κόκουλος προσφέρει υπηρεσίες ασύγκριτης ποιότητας στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς. Το προσωπικό έχει τεράστια πείρα στο αντικείμενο ενώ χρησιμοποιούνται υπερσύγχρονα μηχανήματα που παράγουν άριστα αποτελέσματα.
Τηλέφωνο: 210-5448341
 
Οι ειδικοί στη μέθοδο PDR!
Οι τεχνικοί της DENT GENIE HELLAS έχουν άριστη γνώση της μεθόδου PDR μέσω της οποίας μπορούν να επιδιορθώσουν βαθουλώματα, μικροχτυπήματα και ζημιές από χαλαζόπτωση. Το προσωπικό έρχεται στο χώρο σου και αναλαμβάνει πλήρως τις παραπάνω επιδιορθώσεις.
Τηλέφωνο: 210-4924410
 
Τεράστια γκάμα υπηρεσιών σε ένα μόνο χώρο!
Στο φανοποιείο ΒΑΝΑΚΑΡΑΣ θα βρεις όσες υπηρεσίες χρειάζεται το αυτοκίνητο σου. Αντικατάσταση – επισκευή παρμπρίζ, βάψιμο σε αυτοκίνητο και στις ζάντες, ανακατασκευές, βάψιμο αεροτομών είναι μόνο μερικές από αυτές.
Τηλέφωνο: 2410-284176
 
Υπηρεσίες φανοποιείας με εμπειρία 45 χρόνων!
Η AUTO SARELAS διαθέτει μια σειρά πλεονεκτημάτων όπως άριστη τεχνογνωσία, πολύ μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια, φούρνο βαφής και χρήση υδατοδιάλυτων χρωμάτων που την κάνουν να ξεχωρίζει. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται στις χαμηλότερες δυνατές τιμές.
Τηλέφωνο: 210-7666594
 
Μικροεπισκευές, τοπικές βαφές και όχι μόνο!
Στη Dbilios Group παρέχονται υπηρεσίες μικροεπισκευών, τοπικές βαφές, επισκευή – συντήρηση ηλ. Ηλιοροφής και επισκευή πλαστικών φαναριών από έμπειρους τεχνικούς σε πραγματικά συμφέρουσες τιμές.
Τηλέφωνο: 215-5103806

Εμπειρία που φτάνει τις 5 δεκαετίες!
Το φανοποιείο Γαλανάκης προσφέρει υπηρεσίες επισκευής σχετικές με το αντικείμενο αλλά και επισκευές σε πλαστικά και ντεπόζιτα μοτό. Αναλαμβάνεται επίσης η επικοινωνία με όλες τις ασφαλιστικές ώστε να γίνει ταχύτατα η απαραίτητη επιδιόρθωση.
Τηλέφωνο: 2810-231685
 
Υπηρεσίες φανοποιείας, service και πολλά άλλα!
Στην Ωμεγα Auto ΕΠΕ θα βρεις μεταξύ άλλων υπηρεσίες service, ανταλλακτικά, φανοποιΪα, βαφές σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές και άριστα αποτελέσματα. Υπάρχει επίσης ασφαλιστικό τμήμα για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες των πελατών.
Τηλέφωνο: 2109483328

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ