Πολύτιμος συνεργάτης του επαγγελματία!

2127 Επισκέψεις στο άρθρο

Tο ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό και εύκολη πρόσβαση. Έτσι αποτελεί έναν πολύτιμο συνεργάτη για τον επαγγελματία οδηγό, και όχι μόνο.

 
Το υπερσύγχρονο Κέντρο Ελέγχου του ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ στον Ασπρόπυργο (εύκολη πρόσβαση, είτε μέσω της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου είτε μέσω της Αττικής Οδού (Έξοδος 4), πλησίον του Σιδηροδρομικού Σταθμού Ασπροπύργου), βρίσκεται στην «καρδιά» της Βιομηχανικής Περιοχής, δίπλα στις επιχειρήσεις και τον επαγγελματία.
Εκεί λειτουργούν 4 αυτόματες γραμμές ελέγχου (2 για βαρέα οχήματα, 1 για επιβατικά οχήματα και ελαφρά φορτηγά και 1 για μοτοσικλέτες - μηχανάκια). Διαθέτει άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό, πιστοποιημένο από το Υπουργείο, όπως ορίζει ο νόμος.
 
Το ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ, το οποίο ιδρύθηκε το 2011, ασχολείται κυρίως με τον έλεγχο βαρέων οχημάτων, ενώ σχεδόν όλοι οι τεχνικοί του είναι πιστοποιημένοι για έλεγχο οχημάτων ATP (φορτηγά ψυγεία για ευπαθή προϊόντα) και ADR (φορτηγά μεταφοράς επικίνδυνων προϊόντων – καυσίμων). Επίσης, έχει εγκριθεί από τις Κυπριακές Αρχές ώστε να διεξάγει τεχνικό έλεγχο στα οχήματα με κυπριακές πινακίδες.
 
Από την ίδρυσή του έγινε γνωστό για αξιοπιστία, ποιοτικό έλεγχο, άριστη εξυπηρέτηση και φιλικό περιβάλλον. Για αυτά τα στοιχεία, άλλωστε, το 85-90% των πελατών του είναι πιστοί πελάτες που κάνουν συστηματικά τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους στο ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ, το οποίο και συστήνουν σε συναδέλφους και φίλους.
 
Ένας ακόμη όμως παράγοντας που ενισχύει τους δεσμούς με τους πελάτες είναι οι ικανοποιητικές τιμές, καθώς το ΙΚΤΕΟ ΤΕΧΝΟΚΙΝΗΣΗ εξυπηρετεί με τιμές του ορισμένου από το νόμο τιμοκαταλόγου, εφαρμόζοντας τις εκπτώσεις που προβλέπονται.
 

Tags: ΚΤΕΟ
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός