Δείτε πως μπορούμε να κάνουμε το αυτοκίνητό μας "κούκλα", εύκολα και γρήγορα.

Κάντο «κούκλα» σε χρόνο dt

Διαβάστηκε από 11458 αναγνώστες

Δε χρειάζεται πλέον να σας απασχολούν μικροχτυπήματα και γρατζουνιές στο αυτοκίνητό σας, αφού μπορείτε γρήγορα και φτηνά να τα φτιάξετε, διατηρώντας τα στάνταρ της ποιότητάς του αυτοκινήτου σας.

 
Η φροντίδα του αυτοκινήτου καθώς και οι μικροεπισκευές που χρειάζεται να γίνουν είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι σε όλους τους ιδιοκτήτες. Λίγο ο χρόνος, λίγο ο καιρός, λίγο η συχνή χρήση που αυξάνει τις πιθανότητες κάποιου μικροατυχήματος, σίγουρα κάποια στιγμή το αυτοκίνητό σας θα χρειαστεί το κατιτίς του. Και αν ακόμα δεν χρειαστεί, μπορεί εσείς να θελήσετε να του δώσετε μια πιο ελκυστική εμφάνιση. Για να μη σκορπίσετε άσκοπα τα χρήματά σας, στο αφιέρωμα μπορείτε να βρείτε οικονομικές και γρήγορες λύσεις για την φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

6 αιτίες που καταστρέφουν το χρώμα
1. Καιρικές συνθήκες 
2. Περιττώματα πουλιών 
3. Ρετσίνι δένδρων
4. Έντομα
5. Απορρυπαντικά
6. Σφουγγάρια/Πανιά/Βούρτσες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • Ειδικότητα στην επισκευή βλαβών από χαλάζι

  Η εταιρεία AUTO DENT ΕΠΕ πρωτοπορεί στην αποκατάσταση των βαθουλωμάτων εφαρμόζοντας την μέθοδο PDR, αναγνωρισμένη από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου. Η διαδικασία που ακολουθούμε επιτρέπει την πλήρη αποκατάσταση μεγάλων ζημιών ακόμη και στα σημεία με εξαιρετικά δύσκολη πρόσβαση.  210 5319889 Περισσότερα
 • Φροντίδα ποιότητας

  Πήγαινε τώρα στο κατάστημα Car Valet για να δώσεις στο αυτοκίνητο σου την φροντίδα που πρέπει. Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας χρώματος με 20% έκπτωση στους αναγνώστες του Auto Τρίτη.
    Περισσότερα
 • Επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο

  Επαναφορά του αμαξώματος στην αρχική του κατάσταση από την THE DENT GENIE HELLAS χωρίς το αυτοκίνητο να χάσει την αξία του και κυρίως το εργοστασιακό χρώμα του. Η εταιρεία ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση, σε βαθουλώματα και μικροχτυπήματα. Ποιότητα αποτελέσματος με την εγγυημένη μέθοδο PDR.  210 22 21 742 Περισσότερα
 • Το φανοποιείο που έχεις ανάγκη

  Το πρότυπο κέντρο φανοποιείας της  ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ - AUTO EXPERT αναλαμβάνει να επιδιορθώσει από την πιο μικρή υλική ζημιά, μέχρι την πιο μεγάλη, στο δικό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες των έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαία ποιότητα στους τομείς φανοποιείας και βαφής αμαξωμάτων.
    Περισσότερα
 • Φτιάξε το όπως θέλεις

  Το συνεργείο μας Βουγιούκας βρίσκεται στη περιοχή του Πολυγώνου στην Αθήνα και απαρτίζεται με το πλέον έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά θέματα. Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
    Περισσότερα
 • Τεχνολογία και καθαρισμός

  Η εταιρία Wash Stop Detail ξεχωρίζει γιατί προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και εξειδικευμένης περιποίησης υψηλού επιπέδου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες γίνονται με εξειδικευμένα και άκρως επαγγελματικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία, με άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και με άριστα αποτελέσματα.

    Περισσότερα