Κράτησε το χρώμα του σε άριστη κατάσταση!

4775 Επισκέψεις στο άρθρο

Μάθε τώρα τα οφέλη των τεχνικών κερώματος & γυαλίσματος, PDR και car wrapping ώστε να διατηρείς πάντα το χρώμα σου σαν καινούριο!

 
Γυάλισμα – Κέρωμα: Πότε και πώς βοηθούν το χρώμα του αυτοκινήτου!

Αν έχετε γρατσουνιές, διάφορα σημαδάκια, θαμπάδα στο χρώμα κ.λπ., τότε θα πρέπει να γυαλίσετε το όχημα σας και ενδεχομένως να κάνετε επαναφορά χρώματος. Ιδανικά θα πρέπει να απευθυνθείτε σε επαγγελματία γιατί το γυάλισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί τεχνογνωσία, δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και επαγγελματικά εργαλεία, να μην αφήσει στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα.

Πριν παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, να ζητήσετε να ανάψουν τους προβολείς ή να το βγάλουν έξω να το ελέγξετε με το φως του ήλιου. Μόνο έτσι θα δείτε αν υπάρχουν «ατέλειες» στην ποιότητα της δουλειάς του. Βέβαια δεν συνίσταται να γυαλίζετε το όχημα σας περισσότερο από 3 φορές κατά μέσο όρο σε μια δεκαετία.

Από την άλλη μπορείτε να κάνετε κέρωμα όσες φορές θέλετε, για να αποκτήσει γυαλάδα και να φαίνεται το χρώμα του φρέσκο. Μάλιστα το κέρωμα ή η χρήση προϊόντων κεραμικής επίστρωσης προτείνονται, διότι διεισδύουν και δένουν τους πόρους του χρώματος, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και κρυστάλλινα διάφανο τελείωμα, το οποίο προσφέρει προστασία μακράς διάρκειας.

Μέθοδος PDR: Μικροβαθουλώματα τέλος!

Για τα μικροχτυπήματα στο σώμα του αυτοκινήτου, πλέον δεν χρειάζεται εκ νέου βαφή, αφού υπάρχει η οικονομική και ποιοτική λύση του P.D.R. Πρόκειται για τα αρχικά της αγγλικής φράσης Paintless Dent removal, και είναι κατάλληλο κυρίως σε περιπτώσεις βαθουλωμάτων μετά από μία ισχυρή χαλαζόπτωση ή από παρκάρισμα.

Για την επισκευή χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία από εκπαιδευμένους τεχνίτες, οι οποίοι επαναφέρουν τη λαμαρίνα στην αρχική της κατάσταση σε χρόνο που διαρκεί από 10 λεπτά έως και 2 ώρες. Ο τεχνίτης, με ειδικό φωτισμό, τοποθετεί το κατάλληλο εργαλείο εσωτερικά ή εξωτερικά του χτυπήματος με ακρίβεια και πιέζοντάς το, το επαναφέρει στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να προκληθεί ζημιά στο χρώμα.

Το κυριότερο είναι πως αυτή η τεχνική είναι οικονομική, δε χρειάζεται σφυρηλάτηση ή στοκάρισμα και βάψιμο που συνήθως βγάζει διαφορά στην απόχρωση. Σημαντικό είναι επίσης το γεγονός πως με αυτή τη μέθοδο δεν επηρεάζεται η εργοστασιακή βαφή και η εγγύηση του χρώματος.

Αλλάζετε χρώμα όποτε θέλετε χωρίς βάψιμο!

Η διαδικασία αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου με μεμβράνη είναι μια νέα τάση στο χώρο της αυτοκίνησης. Πλέον ο καθένας μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου του, χωρίς βάψιμο ή άλλες μη αναστρέψιμες μεθόδους. Οι μεμβράνες αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα (γυαλιστερά ή ματ) ή τύπου carbon και είναι ικανές να καλύψουν το αυτοκίνητό σας από άκρη έως άκρη ή μερικώς.

Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη αφού απαιτούνται μόλις 2 εργάσιμες ημέρες για την πλήρη κάλυψη ενός αυτοκινήτου. Με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος δε φθείρεται, μιας και για όσο καιρό το αυτοκίνητό σας παραμένει «ντυμένο» το χρώμα του οχήματος παραμένει αναλλοίωτο από αποχρωματισμούς που οφείλονται στις ακτίνες του ηλίου, δεν προσβάλλεται από καθημερινούς ρύπους, δεν γρατζουνίζεται η γδέρνεται από μικρο-επαφές, κλαδιά δέντρων και άλλα πολλά, ενώ  ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αφαιρέσετε τη ζελατίνα χωρίς πρόβλημα και χωρίς υπολείμματα.

Επιπλέον οι μεμβράνες έχουν αντιχαρακτική επίστρωση και ιδιαίτερη αντοχή σε θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

  • RS NANOTECHNOLOGY

    RS NANOTECHNOLOGY

    Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
     210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HB BODY

    HB BODY

    Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
     2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Akzo Nobel

    Akzo Nobel

    Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
     2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SMALTOLIN S.A.

    SMALTOLIN S.A.

    Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
     210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ