Το εκθεσιακό κέντρο MEC θα φιλοξενήσει την 3η διεθνή έκθεση AutoGAS Expo.

3η Διεθνής AutoGAS Expo

5150 Επισκέψεις στο άρθρο

Θέλετε να μειώσετε το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου σας; Ελάτε στην... καρδιά της υγραεριοκίνησης, που θα χτυπάει από την Παρασκευή 23 μέχρι και την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012 στο ΜΕΚ Παιανίας.

 
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές για τα αυτοκίνητα τους και για την παράλληλη με την βενζίνη και το πετρέλαιο, χρήση εναλλακτικών καυσίμων που προσφέρουν μέγιστη οικονομία και δραστική μείωση των εξόδων κίνησης του αυτοκινήτου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, που θα έχει στην διάθεση του τις τελευταίες εφαρμογές πάνω στην αεριοκίνηση, υγραεριοκίνηση, υδρογονοκίνηση και τις υβριδικές τεχνολογίες, εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και την δυνατότητα test drive αυτοκινήτων που κινούνται και με εναλλακτικά καύσιμα. 

Παράλληλα με την AutoGAS Expo θα λειτουργήσει και η ειδική εκθεσιακή ενότητα, “Auto Repair & Care”, για τους επαγγελματίες του κλάδου επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων. 

Η έκθεση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι το auto Τρίτη, θα είναι ανοιχτή από τις 10 το πρωί έως και τις 20:30 το βράδυ, ενώ την Παρασκευή θα λειτουργεί από τις 14:00 το μεσημέρι. Το ΜΕΚ διαθέτει 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης ενώ για την εξυπηρέτηση του κοινού που θα προσέλθει με το Μέτρο (Σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας) παρέχεται από την διοργάνωση σύνδεση με λεωφορείο (shuttle bus) από και προς το εκθεσιακό κέντρο. Η συχνότητα των δρομολογίων είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.autogasexpo.gr 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ