AutoGashellas: Αξιοπιστία στην εγκατάσταση υγραερίου

4785 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Α. ΜΑΚΡΗΣ ΑΕ Auto Gas Hellas, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των εταιρειών Tartarini & AutoGasItalia, σας προτείνει την πιο συμφέρουσα και οικονομική λύση για την κίνηση των οχημάτων σας:

 
Η χρήση του υγραερίου (Liquified Petroleum Gas - LPG) είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη παγκοσμίως και συνεχίζει να αναπτύσσεται με ταχύτατους ρυθμούς, χάρη στα πολλά πλεονεκτήματά του σε σχέση με τα υπόλοιπα καύσιμα.

Εξειδικευμένο Προσωπικό
Η Autogashellas απαρτίζεται από πιστοποιημένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Η μακροχρόνια εμπειρία του προσωπικού και ο αξιόπιστος & αποδοτικός στη λειτουργία εξοπλισμός αποτελούν την κύρια ανταγωνιστική της ικανότητα.

Κάθε εγκατάσταση που γίνεται από την Autogashellas (ή από τους επίσημους συνεργάτες), καλύπτεται από εγγύηση του συστήματος αλλά και της εργασίας.

Ποιότητα Εγκατάστασης

Η Α. Μακρής αε δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου 26 χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής αυτοκινήτων, με άριστη τεχνογνωσία αλλά και σεβασμό προς τις ανάγκες του πελάτη.

Από τον Ιούνιο του 2010 στις υπηρεσίες After Sales συμπεριλαμβάνεται και η Εγκατάσταση Συστημάτων Υγραεριοκίνησης για όλους τους τύπους αυτοκινήτων, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες τεχνικές και νομικές πιστοποιήσεις.

Διαδικασία
Κάθε κιτ παραγγέλνεται αποκλειστικά για συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου (απαιτείται οπτικός έλεγχος του οχήματος και μέτρηση καμπίνας για οριστικοποίηση τύπου δεξαμενής). Τα κιτ έρχονται από Ιταλία εντός 15 ημερών. Μετά από 1.000 χλμ. χρειάζεται ένας έλεγχος και μια τελική ρύθμιση (εκτιμώμενος χρόνος 2-4 ημέρες)

Τι εξαρτήματα χρειάζονται;

Οι λόγοι αυτοί κάνουν απαραίτητη τη δημιουργία ενός δεύτερου συστήματος τροφοδοσίας υγραερίου που αποτελείται από τα εξής κύρια μέρη: τη δεξαμενή υγραερίου, στην οποία αποθηκεύεται με πίεση το υγραέριο, τις σωληνώσεις παροχής του υγραερίου σε υγρή και αέρια κατάσταση, την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα υγραερίου, που ελέγχει την παροχή υγραερίου, την ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα βενζίνης, που ελέγχει την παροχή βενζίνης και την συσκευή αεριοποίησης υγραερίου (πνεύμονας) που εξαερώνει και ρυθμίζει την παροχή του υγραερίου ανάλογα με το φορτίο της μηχανής.


Τελευταία προσφορά: ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ

Από 1.476 ευρώ, μόνο 900 ευρώ

Η προσφορά ισχύει μέχρι: 02/08/2014

ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ OMVL ή TARTARINI για 4κύλιδρα οχήματα του VW Group έως 110hp (δεν αφορά κινητήρες Tsi & Fsi)

Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα Κιτ Υγραερίου.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία τουλάχιστον 3 μέρες πριν, όπου αναφέρετε όνομα & κωδικό κουπονιού.

Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη. Η τιμή περιλαμβάνει Τοποθέτηση & ΦΠΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ