Εγκατάσταση Lpg σε KIA (vid)

Εγκατάσταση Lpg σε KIA (vid)

6905 Επισκέψεις στο άρθρο

Χρησιμοποιήθηκε το εξελιγμένο σύστημα EuropeGAS INJECTO, το οποίο προσφέρει min 40% οικονομία.

coral gas
MASTER DIRECT

EuropeGAS σε συνεργασία με τις αυτοκινητοβιομηχανίες που εξελίσσουν τις τεχνολογίες ψεκασμού καυσίμου, εξελίσσει και τα δικά της συστήματα με ανάλογες τεχνολογίες άμεσου ψεκασμού (direct injection). To πιο εξελιγμένο σύστημα της είναι το EuropeGAS INJECTO και καλύπτει τους περισσότερους κινητήρες άμεσου ψεκασμού προσφέροντας οικονομία τουλάχιστον 40%. Σε συνδυασμό με τους νέους εγχυτήρες (μπεκ) τύπου βενζίνης της EuropeGAS επιτυγχάνεται το απόλυτο αποτέλεσμα.

Κοινοποίησέ το »

 

Η Europegas εμπλέκεται στον σχεδιασμό, στην παραγωγή, στην χονδρική πώληση, στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών. Επίσης, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες , στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα.

Η οικογένεια προϊόντων της EuropeGAS είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE 32,48 EG SUPERIOR, οι πνεύμονες EG PREMO, EG SUPREMO και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα EG SPINNER, τα οποία, σχεδιάζονται και παράγονται στο εργοστάσιό της EuropeGAS στην Πολωνία. Παράλληλα είναι επίσημοι αντιπρόσωποι των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου-φυσικού αερίου ΗΑΝΑ κατασκευής Κορέας και εισαγωγείς πολλών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συστημάτων αεριοκίνησης όπως εγχυτήρων RAIL, μειωτήρων ΤOMASETTO, NIGS, ATIKER, MAGIC, πολυβαλβίδων και πληρώσεων TOMASETTO, ATIKER δεξαμενών TV GAS, POLMOCON, ELPIGAZ, σωληνώσεων FARO, EUROPLAST, SEMPERIT συστημάτων JLM,PROTEC,TUNAP και μιας μεγάλης γκάμας φίλτρων και μικροεξαρτημάτων.

Η EuropeGAS Πολωνίας διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική της ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες. Επίσης, χάρη στην εφαρμογή όλων των διαδικασιών πιστοποίησης και ποιοτικού ελέγχου, εγγυώνται ότι οι πελάτες παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα .

EuropeGAS Hellas
2109644456
http://www.europegas.com.gr
[email protected]

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)