Ειδικότητα του η εξοικονόμηση! Lpg & Service

4178 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Pedis Car Service βρίσκεται στον χώρο επισκευής αυτοκινήτου από το 1991 και τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν εκπαιδευμένο expert και στην εγκατάσταση συστημάτων LPG ή CNG, τοποθετώντας τα κιτς της Lovato.

coral gas
MASTER DIRECT
Στην Pedis Car Service πραγματοποιούν εγκατάσταση συστημάτων LPG, γρήγορα, αψεγάδιαστα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Κατά την άποψη μας είναι ένας εγκαταστάτης με υπηρεσίες 4 Αστέρων , ο οποίος συνδυάζει την άριστη εξυπηρέτηση με την τοποθέτηση ενός καλού συστήματος.

Όσον αφορά το σύστημα, στην Pedis Car Service χρησιμοποιούν το σύστημα υγραεροκίνησης Lovato (το οποίο «υπόσχεται» καλύτερη απόδοση & σημαντική μείωση κόστους κατανάλωσης). Η ιταλική εταιρεία (Lovato) έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με 60 και πλέον χρόνια παρουσίας και καινοτομίας στα συστήματα υγραερίου (LPG).

Έχεις  το κεφάλι σου ήσυχο και μετά την εγκατάσταση

Οι έμπειροι άνθρωποι της επιχείρησης δεν αρκούνται μόνο στην καλή και σωστή τοποθέτηση, παραμένουν stand by και μετά από αυτήν (για το service του αυτοκινήτου ή της εγκατάστασης σας). Το τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό και ο σύγχρονος εξοπλισμός, εξασφαλίζουν γρήγορο και αξιόπιστο έλεγχο ή service.

Η απόλυτη φροντίδα για το αυτοκίνητο

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της , η Pedis Car Service παρέχει άρτια συντήρηση του αυτοκινήτου χωρίς να χάνεται η εργοστασιακή του εγγύηση!  Προσφέρουν πλήρεις υπηρεσίες όπως: 
  • Μηχανικές Επισκευές
    Από επισκευές κινητήρα, αναρτήσεις, φρένα, σύστημα διεύθυνσης, σύστημα πέδησης, μέχρι εξατμίσεις-καταλύτες.
  • Ηλεκτρολογικές Επισκευές
    Προσφέρουν διάγνωση και επισκευές στο σύστημα διαχείρισης κινητήρα, φρένων.
  • Βελτιώσεις
    Π
    ραγματοποιεί μετατροπή & βελτίωση των κινητήρων, είτε είναι ατμοσφαιρικοί, είτε turbo. Παράλληλα αλλάζει συστήματα εισαγωγής εξαγωγής, αναρτήσεις, φρένα, ως  και προγραμματισμό εγκεφάλου.
  • Ελαστικά
    Έχοντας συνεργασία με όλες τις γνωστές εταιρίες ελαστικών, προσφέρει  μια ευρεία γκάμα διαστάσεων για όλα τα οχήματα.

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)