Εγκαταστάτες 4* αστέρων!

12679 Επισκέψεις στο άρθρο

LPG Εγκαταστάτες 4* αστέρων ! Τι αξιολογείται από το κοινό που ψάχνει και ψάχνεται μα και από εμάς στο Auto Τρίτη ! Διαβάστε – Μάθετε πως θα επιλέξετε έναν ξεχωριστό επαγγελματία εγκαταστάτη !

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (EUROPE GAS)
STATHIS S&N LPG
To LPG (υγραέριο) είναι μία από τις κορυφαίες επιλογές στον τομέα των καυσίμων κίνησης. ¶λλωστε όλο και περισσότεροι Έλληνες οδηγοί το προτιμούν λόγω της χαμηλής τιμής του σε σχέση με αυτή της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης.

Έχοντας ήδη διανύσει αρκετά χρόνια από την εμφάνιση του, είναι δεδομένο ότι τα συστήματα που χρησιμοποιούνται είναι πλέον εξελιγμένα, όπως επίσης έχουν βελτιστοποιηθεί και οι υποδομές των εγκαταστατών. ¶λλωστε ο χώρος έχει πλέον  «καθαρίσει» από τους ευκαιριακούς «αλεξιπτωτιστές»!
Από την άλλη οι καταναλωτές είναι καλά διαβασμένοι και ψάχνουν ένα καλό σύστημα, το οποίο θα τοποθετήσει ένας εγκαταστάτης με πλήρη τεχνογνωσία. Θέλει να κάνει γρήγορα την δουλειά του σε καλή τιμή, μα το κυριότερο, να έχει ΜΗΔΕΝΙΚΑ προβλήματα στη συνέχεια!
Στην ουσία ψάχνουν για μία σύγχρονη επιχείρηση, η οποία σέβεται το πελάτη και στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση και στο άψογο αποτέλεσμα. Μία απΆ αυτές τις επιχειρήσεις που εμείς θεωρούμε ότι προσφέρουν υπηρεσίες «4 Αστέρων»!

Ας τα δούμε λίγο πιο αναλυτικά, ποια είναι τα χαρακτηριστικά αυτά που ψάχνει ο καταναλωτής και του προσφέρουν οι εγκαταστάτες «4 Αστέρων».

 
1.Η εξυπηρέτηση.

 Απλά και κατανοητά λόγια, που καλύπτουν τις δικές ανάγκες των πελατών τους. Εξηγούν αναλυτικό ποιο είναι  το μετρήσιμο οικονομικό όφελος που θα έχει μετά την εγκατάσταση και ποιο το κόστος χρήσης =  After Sales υπηρεσίες - service κλπ) !

 Προσφέρουν γρήγορη και «καθαρή» δουλειά, είτε αφορά την ανάληψη των διαδικαστικών «χαρτιά – εγκρίσεις» κλπ, είτε ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης μέχρι να ολοκληρωθεί εργασία της εγκατάστασης.

2.Το σύστημα.

  Εξηγούν πλήρως στον πελάτη με ποιο σύστημα θα έχει το κεφάλι του –για χρόνια- ήσυχο, μετά την εγκατάσταση! Αναλύουν με λεπτομέρειες γιατί πρέπει να τοποθετηθεί το συγκεκριμένο σύστημα, ποια είναι τα  πλεονεκτήματα του και ποια –αν έχει- τα μειονεκτήματα του.


Τους ενημερώνει  τι εγγύηση έχει, τι καλύπτει, ποιος το εγγυάται, με ποιόν τρόπο και σε ποια γεωγραφική περιφέρεια.
 
3.Το προσωπικό (εκπαίδευση, συμπεριφορά) και οι εγκαταστάσεις .
Μία τέτοια μετατροπή είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Έτσι όλοι ψάχνουν έναν τεχνικό που θα εμπιστεύονται. όπως επίσης θα τους δώσει και τις κατάλληλες συμβουλές πριν αλλά και μετά την εγκατάσταση.
 
4.Η τιμή και οι παροχές 
Να προσφέρουν  ευκολίες πληρωμής, όπως την «αυτό-χρηματοδότηση» της εγκατάστασης λόγω του οικονομικού άμεσου οφέλους από την διαφορά κατανάλωσης , «δώρα» ,  μέχρι και Premium υπηρεσίες π.χ. delivery  τύπου «στο παίρνω-στο φτιάχνω-στο φέρνω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)