Η φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» επιβεβαίωσε το αυξημένο ενδιαφέρον των οδηγών για μετακίνηση με εναλλακτικά καύσιμα και ειδικά με φυσικό αέριο.

Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ»: Οι Έλληνες οδηγοί στρέφονται στα οχήματα φυσικού αερίου

12210 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλά δείχνουν να είναι τα νέα για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που κατασκευάζουν αυτοκίνητα φυσικού αερίου καθώς αυξάνεται ο αριθμός των καταναλωτών που επιλέγουν CNG οχήματα. Ήδη παγκοσμίως κυκλοφορούν 20.000.000 οχήματα φυσικού αερίου ενώ οι προμηθεύτριες εταιρείες καυσίμων προχωρούν στην δημιουργία υποδομών για να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση. Η Ελλάδα, αν και με καθυστέρηση, έχει ολοκληρώσει πλέον το θεσμικό πλαίσιο όσον αφορά στην αεριοκίνηση και ήδη κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους νέες εκδόσεις CNG μοντέλων.

 
Η φετινή έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» που διοργανώθηκε στην Αθήνα, επιβεβαίωσε το αυξημένο ενδιαφέρον των οδηγών κάθε ηλικίας για μετακίνηση με εναλλακτικά καύσιμα και οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες προτάσσουν σε περίοπτες θέσεις εντυπωσιακά μοντέλα φυσικού αερίου.  Φυσικά, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα νέα μοντέλα όπως είναι το Audi g-tron, οι εκδόσεις eco up/eco fuel της Volkswagen και η νέα Octavia G-Tec

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)