Η λύση στην αεριοκίνηση!

4642 Επισκέψεις στο άρθρο

Ενδιαφέρεσαι να βάλεις στο αυτοκίνητο σου LPG ή CNG; Στην AUTO MARINE GAS θα τοποθετήσεις τα πιο αξιόπιστα και ασφαλή συστήματα.

coral gas
MASTER DIRECT

Βάζοντας LPG ή CNG από τα πρώτα χιλιόμετρα καταλαβαίνεις σε πόσο μεγάλο βαθμό μειώνεται η κατανάλωση σε σχέση με τη βενζίνη, πράγμα απολύτως λογικό αφού τα συνολικά έξοδα μετακίνησης μειώνονται σε επίπεδα που φτάνουν το 50%!

Με ένα μικρό κόστος εγκατάστασης του συστήματος, μπορείς να περιορίσεις τα κόστη σου στο ελάχιστο. Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορείς να επιτύχεις γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσεις μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη σου σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό, τέτοιο ώστε να χρηματοδοτήσει και να καλύψει αρκετές ανάγκες μιας οικογένειας.              Καλέστε:  2294092660

Η εγκατάσταση όμως και η συσντήρηση του συστήματος θα πρέπει να γίνεται μόνο σε πιστοποιημένα συνεργεία, που διαθέτουν τα απαράιτητα εργαλεία - μηχανήματα και την κατάλληλη τεχνογνωσία.

Η Auto Marine Gas διαθέτει ένα σύγχρονο συνεργείο, στο οποίο πραγματοποιείται τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή συσκευών αεριοκίνησης.                           Καλέστε:  2294092660

Διαθέτει τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά. Τα μηχανήματα αυτά φυσικά χειρίζονται έμπειροι και πιστοποιημένοι τεχνικοί, οι οποίοι έχουν δουλέψει  με συστήματα υγραερίου και φυσικού αερίου, των πιο αξιόπιστων εταιρειών στο χώρο της υγραεριοκίνησης.

Τοποθετώντας ένα σύστημα αεριοκίνησης της Auto Marine Gas, δεν ωφελείστε μόνο από την τεράστια εξοικονόμηση που σας προσφέρει ΧΩΡΙΣ εκπτώσεις σε απόδοση. Δεν έχετε απλά μια πολύ γρήγορη απόσβεση των χρημάτων σας! Μα γίνεστε και μέλος μιας μεγάλης οικογένειας, όπου μέσω αυτής μπορείτε να  απολαμβάνετε προνόμια, οπως service και υποστήριξη και ανταλλακτικά.

AUTO MARINE GAS
Καλέστε:  2294092660
Δείτε με 1 κλικ:http://automarinegas.gr/

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)