Βασίλης Λογοθέτης

Η τοποθέτηση πρέπει να γίνεται με κανονισμούς

7711 Επισκέψεις στο άρθρο

Μιλήσαμε με τον κο. Βασίλη Λογοθέτη, Logothetis Auto Gas

 
Α.Τ.: Πείτε μας λίγα λόγια για τις δραστηριότητες της εταιρείας σας και φυσικά για τις υπηρεσίες που προσφέρετε.
Β.Λ.: Δραστηριοποιούμαστε από το 1979 στο χώρο της υγραεριοκίνησης με ιταλικά εξαρτήματα Tartarini, BRC, LOVATO,OMVL, BIGAS και στη συνέχεια δοκιμάσαμε το σύστημα ZENIT από την Autogaz Centrum Πολωνίας. Τον τελευταίο χρόνο τοποθετήθηκε σύστημα υγρού ψεκασμού της Vialle Ολλανδίας με απόλυτη επιτυχία σε κινητήρα TSI. Το πλεονέκτημα του συγκεκριμένου κιτ υγραεριοκίνησης είναι ότι το αυτοκίνητο λειτουργεί στο υγραέριο σε όλο το φάσμα στροφών του κινητήρα και η εκκίνηση ακόμα γίνεται με υγραέριο. Ασφαλώς, το κόστος ανέρχεται στα 2.500 Ευρώ, αλλά θεωρώ ότι το όφελος για τον καταναλωτή που διανύει πολλά χιλιόμετρα είναι τεράστιο, αφού τα οχήματα αυτά εντός πόλεως και με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που διαθέτουν παρουσιάζουν υψηλές καταναλώσεις, παράλληλα με τις υψηλές επιδόσεις. Μια τελευταία καινοτομία στην Ελλάδα που πραγματοποίησε η Logothetis Autogas αποτελεί την εγκατάσταση συσκευής υγραερίου σε πετρελαιοκίνητο λεωφορείο, ένα Temsa Opalin με κινητήρα MAN 6κύλινδρο. Η συμβολή της πολωνικής εταιρίας ELPIGAZ με το κιτ Degamix ήταν καθοριστική αφού με το σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη αλλά και με την θέληση και αποφασιστικότητα του Μηχανολόγου Μηχανικού Τάσου Λογοθέτη αλλά και του τεχνικού προσωπικού του συνεργείου μας, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η καύση πετρελαίου με υγραέριο είναι μικτή μετά το ρελαντί και αυξάνει την ιπποδύναμη του οχήματος από την θέση του πεντάλ. Από την μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα στην ίδια θέση του πεντάλ έχουμε μια οικονομία της τάξεως του 10%-15%. Συμπερασματικά, η Logothetis Autogas απευθύνεται στο αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης αλλά και στον απαιτητικό επαγγελματία με την συμβολή των συνεργατών της (Autogaz Centrum S.A, Tartarini Auto Spa, Vialle, Elpigaz Ltd) και αναζητά πάντα νέες λύσεις στον τομέα του υγραερίου και φυσικού αερίου.

Α.Τ.: Πως διασφαλίζετε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχετε;
Β.Λ.: Η Logothetis Autogas παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τοποθετώντας αρίστης ποιότητας εξαρτήματα με αντοχή άνω των 5 ετών και εγκαταστάτες μηχανικούς και ηλεκτρολόγους με γνώση του αυτοκινήτου αλλά και των συστημάτων υγραερίου που τοποθετούν. Το σημαντικότερο από το παραπάνω είναι ότι, πριν το αυτοκίνητο παραδοθεί στον πελάτη, ελέγχεται διεξοδικά βάσει προδιαγραφών. Αυτός είναι και ο λόγος της πολυετούς εμπιστοσύνης των πελατών μας, αλλά και των εταιριών που συνεργαζόμαστε στο εξωτερικό.

Α.Τ.: Ποιες εγγυήσεις δίνονται;
Β.Λ.: Δίνουμε εγγύηση 2 ετών από το εργοστάσιο κατασκευής αλλά η εμπειρία μας δείχνει ότι τα εξαρτήματα υγραεριοκίνησης που χρησιμοποιούμε έχουν διάρκεια ζωής με το σέρβις των 20.000 χλμ. τουλάχιστον 5 χρόνων.

Α.Τ.: Ποια τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος με την εγκατάσταση του υγραερίου;
Β.Λ.: Τα οφέλη λοιπόν με την εγκατάσταση συστήματος υγραερίου είναι πολλαπλά. Καταρχήν, ο καταναλωτής με μια τιμή τοποθέτησης από 800-1000 Ευρώ σε ένα τετρακύλινδρο αυτοκίνητο, αποσβένει πολύ γρήγορα την επένδυση του περίπου στα 12.000 χλμ. Στη συνέχεια, υπάρχει κέρδος από την εξοικονόμηση στη διαφορά τιμής με την βενζίνη. Επιπροσθέτως, τα λιπαντικά και τα μπουζί είναι καθαρότερα και ο κινητήρας αποκτά μεγαλύτερη μακροζωία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ