Η εταιρεία factorytools αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα συστήματα υγραεριοκίνησης Lovato, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου.

Kit LPG Lovato από τη factorytools

4044 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία factorytools αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τα συστήματα υγραεριοκίνησης Lovato, εξυπηρετώντας ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου.

 
Από το 1996, η εταιρεία factorytools εμπορεύεται επώνυμες εταιρείες για την εισαγωγή προϊόντων αυτοκινήτου, ηλεκτρικών εργαλείων, μηχανημάτων και βιομηχανικού αυτοματισμού, ενώ με τις υπηρεσίες της απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες.

Ανάμεσα στις δραστηριότητές της, όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, ξεχωρίζει η ενασχόλησή τους με την υγραεριοκίνηση των αυτοκινήτων και την εμπορία αντίστοιχων συστημάτων. Μάλιστα, στo site της factorytools θα βρείτε όλα τα ανταλλακτικά που αφορούν τα kit υγραερίου αλλά και ολοκληρωμένα συστήματα LPG από την ιταλική φίρμα Lovato.

Επιπλέον, αξίζει να αναφερθεί ότι η εταιρεία factorytools συνεργάζεται με εξειδικευμένους μηχανικούς, που αναλαμβάνουν την εγκατάσταση συστημάτων LPG στο αυτοκίνητό σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το factorytools, ή επικοινωνήστε με την εταιρεία: 

Τηλ. 2102387873, Λ. Δημοκρατίας 296 Αγιοι Ανάργυροι Αττικής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός