Κορυφαία εταιρία στα συστήματα αεριοκίνησης

5765 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Vialle είναι ολλανδική εταιρία κατασκευής και τεχνικός ηγέτης στον τομέα των συστημάτων αεριοκίνησης.

coral gas
MASTER DIRECT
Μετά από χρόνια ανάπτυξης και δοκιμών. Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Vialle προσφέρει λύσεις σε οτιδήποτε έχει να κάνει με εναλλακτικά καύσιμα. Για να το πετύχει διαθέτει τα πιο αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης, τα οποία είναι υψηλής τεχνολογίας και δεν δημιουργούν προβλήματα.  

Ένα από αυτά είναι το LPi ένα σύστημα αυτόματου ψεκασμού αερίου το οποίο ταιριάζει με την απόδοση των συστημάτων ψεκασμού βενζίνης. Το σύστημα αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σύγχρονες μηχανές έγχυσης MPFI, κινητήρες με χαμηλή καύση ή με turbo. Το σύστημα LPi λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το σύστημα βενζίνης, καθώς το υγρό καύσιμο κυκλοφορεί και αντλείται στα μπεκ ψεκασμού. Διαθέτει δεξαμενή καυσίμου με ενσωματωμένη αντλία μεμβράνης, η οποία αυξάνει την πίεση στο σύστημα κατά 5 bar και αντλεί το υγρό καύσιμο στον ρυθμιστή πίεσης. Το στοιχείο αυτό ρυθμίζει και ελέγχει την πίεση του συστήματος και περιέχει επίσης μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα που ανοίγει όταν ο οδηγός σπρώξει τον διακόπτη επιλογής καυσίμου.

Επιπλέον τα μπεκ ψεκασμού καυσίμου ελέγχονται από τον ηλεκτρονικό ελεγκτή autogas (LPE). Αυτή η μονάδα χρησιμοποιεί τα πρωτότυπα σήματα από το ECU του οχήματος και τα προσαρμόζει για τα μπεκ ψεκασμού.
Τα πλεονεκτήματα του είναι τα εξής:
  • Δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ της οδήγησης με βενζίνη ή με αέριο
  • Δεν υπάρχει απώλεια ισχύος, που σημαίνει ότι η μέγιστη ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν μειώνεται
  • Η επιτάχυνση του αυτοκινήτου δεν μειώνεται κατά τη χρήση του αυτόματου αερίου
  • Ένας γρήγορος έλεγχος του συστήματος αρκεί για τη συντήρηση του
  • Το σύστημα δεν είναι πλέον ευαίσθητο στη σύνθεση του καυσίμου και στις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως η θερμοκρασία, η υγρασία ή το υψόμετρο.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)