Η τιμή του υγραερίου είναι περίπου 2,2 φορές μικρότερη σε σύγκριση με το κόστος της αμόλυβδης, κάτι που μεταφράζεται σε γρήγορη απόσβεση της τοποθέτησης.

5 απλά βήματα για το πώς μπορείτε εύκολα και με ασφαλή τρόπο να επιλέξετε τον τεχνικό που θα τοποθετήσει το LPG στο αυτοκίνητό σας.

Τι πρέπει να τον ρωτήσετε τον τεχνικό τοποθέτησης LPG, για να εξασφαλίσετε την ποιότητα της εργασίας του.

Οι τιμές στην τοποθέτηση LPG έχουν περιοριστεί αισθητά, οι εταιρείες κάνουν πολλές προσφορές και διευκολύνσεις.

LPG: Μικρό κόστος τοποθέτησης, μεγάλη οικονομία μετακίνησης!

9780 Επισκέψεις στο άρθρο

Μια πολύ καλή λύση εξοικονόμησης χρημάτων –και για τις καλοκαιρινές διακοπές- είναι η τοποθέτηση LPG στο αυτοκίνητό μας, που πλέον δεν στοιχίζει ακριβά για να τοποθετηθεί, ενώ προσφέρει οικονομική «άνεση» στις μετακινήσεις μας.

 
Λίγο πριν το καλοκαίρι, οι σκέψεις πολλών είναι πως οι τιμές της βενζίνης καθιστούν –στις περισσότερες περιπτώσεις- απαγορευτική τη μετάβαση σε χερσαίους προορισμούς που βρίσκονται αρκετά χιλιόμετρα από την περιοχή διαμονής. Με δεδομένο ότι καθένας μας προσπαθεί να περικόψει χρήματα από όλους τους τομείς ώστε να αντεπεξέλθει στο γενικότερο κλίμα, η τοποθέτηση υγραερίου στο αυτοκίνητό μας είναι δυνατό να μας βοηθήσει να αποταμιεύσουμε τα χρήματα των διακοπών μας, αλλά και να μεταβούμε στον προορισμό που επιλέξαμε με ελάχιστο κόστος. Αλλωστε, οι τιμές στην τοποθέτηση LPG έχουν περιοριστεί αισθητά, οι εταιρείες κάνουν πολλές προσφορές και διευκολύνσεις, ενώ υπάρχουν πολλές επιλογές οι οποίες μας αφήνουν το περιθώριο να βρούμε την πιο καλή και οικονομική λύση για το αυτοκίνητό μας. Εξάλλου, η τιμή του υγραερίου είναι περίπου 2,2 φορές μικρότερη σε σύγκριση με το κόστος της αμόλυβδης, κάτι που μεταφράζεται σε γρήγορη απόσβεση της τοποθέτησης, αλλά και σε εξοικονόμηση χρημάτων σε βάθος χρόνου.

Δείτε παρακάτω 5 απλά βήματα για το πώς μπορείτε εύκολα και με ασφαλή τρόπο να επιλέξετε τον τεχνικό που θα τοποθετήσει το LPG στο αυτοκίνητό σας και τι πρέπει να τον ρωτήσετε για να εξασφαλίσετε την ποιότητα της εργασίας του.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)