Landirenzo: Πρωτοπόρος και στη μετατροπή Υβριδικών σε Lpg

Landirenzo: Πρωτοπόρος και στη μετατροπή Υβριδικών σε Lpg

5086 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Landi Renzo πήρε την έγκριση για εγκατάσταση συστημάτων LPG σε αυτοκίνητα Hybrid Plug-In. Η πρώτη εταιρία στον κλάδο που έφτασε σε αυτό το ορόσημο, η Landi Renzo απέκτησε την έγκριση των συστημάτων της και για χρήση σε σύγχρονα αυτοκίνητα PHEV (Plug-In Hybrid Electric Vehicle).

coral gas
MASTER DIRECT

Η Landi Renzo επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της για τη μετατροπή βενζινοκίνητων οχημάτων σε LPG και σε αυτοκίνητα εξοπλισμένα με τεχνολογία Full Hybrid και Plug-In Hybrid. 

Με την εξέλιξη και την ανάπτυξη του εξοπλισμού μετατροπής και τα νέα προγράμματα για την ειδική χαρτογράφηση των κινητήρων, οι νέες τεχνολογικές λύσεις που αναπτύχθηκαν για τη μετατροπή αυτών των αυτοκινήτων έχουν λάβει έγκριση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών της Ιταλίας και είναι πλέον διαθέσιμες στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο των συνεργείων της Landi Renzo για τη μετατροπή υβριδικών αυτοκινήτων, όπως το Toyota Prius , Jeep Renegade και Compass 4xe, Renault Captur κ.λ.π. 

Η Landi Renzo είναι πλέον σε θέση να μετατρέψει σχεδόν όλα τα υβριδικά οχήματα σε κινητήρες "trifuel" (ηλεκτρικούς / βενζίνης / LPG) στην αγορά του Aftermarket, καθιστώντας την πρωτοπόρο εταιρία στην βιώσιμη και οικονομικά συμφέρουσας τεχνολογίας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στον επίσημο εισαγωγέα της Landirenzo στην Ελλάδα, GM GAS MON. IKE τηλ. 2310-387222 
 

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)