Όσοι ιδιοκτήτες Ι.Χ. θα εγκαταστήσουν LPG στο αυτοκίνητό τους θα πρέπει να προσέλθουν στην Περιφέρεια όπου ανήκει το όχημά τους και να καταβάλλουν 75 ευρώ.

Σύμφωνα με το Υπουργείο, απεστάλη εγκύκλιος στις Περιφέρειες με την οποία επιβάλλεται η υποχρεωτική είσπραξη των 75 ευρώ.

Το μέτρο αυτό δεν ισχύει αναδρομικά, αλλά για τις περιπτώσεις από εδώ και στο εξής, ενώ το ποσό θα καταβάλλεται με την υπεύθυνη δήλωση που κάνει ο οδηγός ή το συνεργείο στην Περιφέρεια.

Με «χαράτσι» εφάπαξ εισφοράς 75 ευρώ θα επιβαρύνονται στο εξής, όσοι θελήσουν να μετατρέψουν το όχημά τους σε διπλού καυσίμου με εναλλακτικό καύσιμο το υγραέριο (LPG).

Με 75 ευρώ επιβαρύνεται η τοποθέτηση kit LPG σε I.X.

8085 Επισκέψεις στο άρθρο

75 ευρώ θα πρέπει να πληρώσουν στην Περιφέρεια -όπου ανήκει το όχημα τους- οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. που θα θελήσουν να εγκαταστήσουν σύστημα LPG στο αυτοκίνητό τους από εδώ και πέρα.

 
Με «χαράτσι» εφάπαξ εισφοράς 75 ευρώ θα επιβαρύνονται στο εξής, όσοι θελήσουν να μετατρέψουν το όχημά τους σε διπλού καυσίμου με εναλλακτικό καύσιμο το υγραέριο (LPG).

Ειδικότερα, όσοι ιδιοκτήτες Ι.Χ. θα εγκαταστήσουν LPG στο αυτοκίνητό τους θα πρέπει να προσέλθουν στην Περιφέρεια όπου ανήκει το όχημά τους και να καταβάλλουν το παραπάνω ποσό. Το μέτρο αυτό δεν ισχύει αναδρομικά, αλλά για τις περιπτώσεις από εδώ και στο εξής, ενώ το ποσό θα καταβάλλεται με την υπεύθυνη δήλωση που κάνει ο οδηγός ή το συνεργείο στην Περιφέρεια, στην οποία δηλώνεται ότι η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος.

Σημειωτέον ότι το μέτρο αυτό ήταν σε ισχύ, όμως κάποιες Περιφέρειες το εισέπρατταν ήδη και κάποιες άλλες όχι. Σύμφωνα με το Υπουργείο λοιπόν, απεστάλη εγκύκλιος στις Περιφέρειες με την οποία επιβάλλεται η υποχρεωτική είσπραξη των 75 ευρώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως