Μερίδιο πάνω από 30% η Landirenzo!

6101 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ιταλική Landirenzo spa ιδρύθηκε το 1954 ως ο μοναδικός κατασκευαστής ειδικά σχεδιασμένων προϊόντων για την αεριοκίνηση

coral gas
MASTER DIRECT
Σήμερα, οι μεγαλύτεροι κατασκευαστές αυτοκίνητων, εμπιστεύονται την Landirenzo και χρησιμοποιούν την τεχνολογία και τα προϊόντα της στην εφαρμογή εναλλακτικών καύσιμων σε αυτοκίνητα παραγωγής ΟΕΜ από τα εργοστάσια. Μαζί με τις after market τοποθετήσεις η Landi Renzo έχει πάνω από το 30% της παγκόσμιας αγοράς για τα εναλλακτικά συστήματα καυσίμων LPG & CNG, καθώς και τα σχετικά εξαρτήματα.

Η γκάμα των κίτ

Το EVO-L είναι ένα σύστημα πολλαπλού ψεκασμού υγραερίου LPG ή φυσικού αερίου CNG για 4κύλινδρους κινητήρες με ιπποδύναμη έως 140 άλογα. Τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι:

-η χρήση τεχνολογίας τελευταίας γενιάς,
-η διάγνωση ανά μπεκ,
-η εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση,
-η δυνατότητα παράλληλου ψεκασμού βενζίνης για την προστασία των
 βαλβίδων,
-η συμμόρφωση με τον κανονισμό EURO6 και η 2ετής εγγύηση σε
  ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μέρη.

Το EVO είναι ένα σύστημα πολλαπλού ψεκασμού υγραερίου LPG ή φυσικού αερίου CNG για  κινητήρες με 2 έως 6 κυλίνδρους, start-stop, και απόδοση έως 240 άλογα. Τα βασικά του πλεονεκτήματα πέραν αυτών του συστήματος EVO-L είναι

-ο πλαστικός, αδιάβροχος, ελαφρύς και ανθεκτικός σε υψηλές
 θερμοκρασίες εγκέφαλος,  καθώς και
-τα  μπεκ ψεκασμού Landirenzo EVO με χρόνο ψεκασμού έως 2,4 ms.
 
Το σύστημα OMEGAS διατίθεται και σε LPG και σε CNG και αφορά 4κύλινδρους, πολλαπλού ψεκασμού, κινητήρες  έως 270 άλογα, αλλά και υβριδικά αυτοκίνητα.  Προσφέρει μεγάλη οικονομία, μέγιστη ασφάλεια, άμεση ανταπόκριση στις εναλλαγές συνθηκών λειτουργίας του κινητήρα, διατηρώντας παράλληλα την απόδοσή του στις προδιαγραφές του κατασκευαστή, εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης της στάθμης του υγραερίου και δυνατότητα απενεργοποίησης αντλίας βενζίνης.

Παράλληλα υποστηρίζει την εφαρμογή για smartphones Landirenzo Connect. Η εφαρμογή παρέχει πληροφορίες σχετικά με την κατανάλωση, την αυτονομία, τις εκπομπές ρύπων και πολλά άλλα.
 
Το OMEGAS DIRECT αντιπροσωπεύει μια νέα εξέλιξη του συμβατικού συστήματος διαδοχικού ψεκασμού αερίου και είναι σχεδιασμένο για τη μετατροπή των κινητήρων άμεσου ψεκασμού.
Η προηγμένη τεχνολογία επιτρέπει στο σύστημα ΟΜEGAS DIRECT να εγγυάται υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών ξεχωρίζει ο νέας γενιάς μεταλλικός εγκέφαλος υψηλής απόδοσης και ταχύτητας επικοινωνίας,  η δυνατότητα αυτοδιάγνωσης και αυτορύθμισης και η σύνδεση με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου.
 
Το Diesel Dual Fuel είναι μία νέα τεχνολογία για τη μετατροπή των μηχανών diesel, έτσι ώστε να λειτουργούν με ένα μείγμα πετρελαίου και φυσικού αερίου. Κατά τη λειτουργία, το σύστημα παρέχει και ελέγχει τη ταυτόχρονη έγχυση φυσικού αερίου και πετρελαίου σε μεταβλητά ποσοστά ανάλογα με το λειτουργούν σημείο της μηχανής.


Με την χρήση της τεχνολογίας του DDF δεν χρειάζεται να γίνουν μετατροπές στην μηχανή αφού η αρχή ανάφλεξης παραμένει η ίδια. Το ποσοστό έγχυσης του CNG και η συμμετοχή του στο μείγμα υπολογίζεται μέσω της κεντρικής ηλεκτρονικής μονάδας του συστήματος ECU ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης του οχήματος και φτάνει στο 50% με 60%.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)