Το LPG ως εναλλακτικό καύσιμο υπήρχε αρκετό καιρό, όμως τα τέσσερα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη, μιας και η τιμή της αμόλυβδης και η δύσκολη οικονομική κατάσταση συνέβαλαν σε αυτό.

Στην αγορά θα βρείτε πλέον τα πιο εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης «5ης» γενιάς, τα οποία είναι συμβατά και με κινητήρες άμεσου ψεκασμού.

H εγκατάσταση συστήματος LPG στο αυτοκίνητο, δεν αποτελεί –την παρούσα περίοδο- μια απλή λύση ανάγκης, αλλά μια συνειδητή επιλογή εναλλακτικού καυσίμου για το αυτοκίνητο που ωφελεί όχι μόνο την τσέπη αλλά και το περιβάλλον.

H εγκατάσταση LPG στο Ι.Χ. είναι επιβεβλημένη σε όσους δεν μπορούν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο μικρής κατανάλωσης & αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Η προσφορά της εταιρείας Τσοπελογιάννη.

Η προσφορά της εταιρείας Καντερές.

Η προσφορά της εταιρείας Autogas Tuning.

Η προσφορά της εταιρείας ΕΤΦΑ – ΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ.

Η προσφορά της εταιρείας Autogas Arvanitis.

Η προσφορά της εταιρείας Autogashellas.

Οι καλύτερες προσφορές της αγοράς για συστήματα LPG

26378 Επισκέψεις στο άρθρο

Για όσους ενδιαφέρονται να εγκαταστήσουν LPG στο αυτοκίνητό τους, εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες προσφορές των εταιρειών, προκειμένου να επιλέξετε το πιο ολοκληρωμένο kit LPG στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Το LPG ως εναλλακτικό καύσιμο υπήρχε αρκετό καιρό, όμως τα τέσσερα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ραγδαία ανάπτυξη, μιας και η τιμή της αμόλυβδης και η δύσκολη οικονομική κατάσταση συνέβαλαν σε αυτό. Σύμφωνα μάλιστα με τους επαγγελματίες του χώρου της υγραεριοκίνησης, ο αριθμός των πελατών που καταφεύγουν στην μετατροπή του αυτοκινήτου τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να παρουσιάζει αύξηση. Επομένως, η εγκατάσταση LPG στο Ι.Χ. είναι επιβεβλημένη σε όσους δεν μπορούν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο μικρής κατανάλωσης & αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Αλλωστε, η εγκατάσταση συστήματος LPG στο αυτοκίνητο, δεν αποτελεί –την παρούσα περίοδο- μια απλή λύση ανάγκης, αλλά μια συνειδητή επιλογή εναλλακτικού καυσίμου για το αυτοκίνητο που ωφελεί όχι μόνο την τσέπη αλλά και το περιβάλλον.

Σημειωτέον ότι στην αγορά θα βρείτε πλέον τα πιο εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης «5ης» γενιάς, τα οποία είναι συμβατά και με κινητήρες άμεσου ψεκασμού, που κάνουν εφικτή τη μετατροπή του κάθε αυτοκινήτου σε υγραεριοκίνητο.

Στη δύσκολη λοιπόν οικονομική περίοδο που διανύουμε, όλοι ψάχνουμε για τις καλύτερες τιμές και τις πιο ολοκληρωμένες προσφορές, προκειμένου να κάνουμε την πιο ορθή επιλογή αγοράς στην πιο συμφέρουσα τιμή. Γι αυτό λοιπόν και εμείς ερευνήσαμε τον κλάδο της υγραεριοκίνησης και επιλέξαμε τις εταιρείες που κάνουν εγκατάσταση kit LPG, στις πιο συμφέρουσες τιμές και αυτές που παρέχουν με ασφάλεια και πιστοποίηση την πιο ολοκληρωμένη τοποθέτηση συστήματος υγραερίου στο αυτοκίνητό σας.

Αναλυτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω προσφορές για εγκατάσταση συστήματος υγραερίου από τις εταιρείες: Tsopelogiannis, Kanteres, Autogas Tuning, ΕΤΦΑ, Autogas Arvanitis, Autogashellas.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)