Στην ECOΚΙΝΗΣΗ μπορείτε να τοποθετήσετε συστήματα LPG ή CNG στο αυτοκίνητό σας -για οικονομικές μετακινήσεις- σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 550 ευρώ.

Η ECOΚΙΝΗΣΗ επισημαίνει ότι με την τοποθέτηση συστημάτων, όπως το LPG και το CNG στα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 50% στους ρύπους CO2.

Οι τεχνικοί της εταιρείας πραγματοποιούν και το service, αναφορικά με τα περισσότερα kit της αγοράς.

Οικονομική μετακίνηση με LPG από 550 ευρώ

3839 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην ECOΚΙΝΗΣΗ μπορείτε να τοποθετήσετε συστήματα LPG ή CNG στο αυτοκίνητό σας -για οικονομικές μετακινήσεις- σε προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 550 ευρώ.

 
Η εταιρεία ECOΚΙΝΗΣΗ δραστηριοποιείται στην εγκατάσταση συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων σε οχήματα με στόχο τις οικονομικές και οικολογικές λύσεις μετακίνησης.

Μάλιστα, η
ECOΚΙΝΗΣΗ επισημαίνει ότι με την τοποθέτηση συστημάτων, όπως το LPG (Υγραέριο) και το CNG (φυσικό αέριο) στα αυτοκίνητα, επιτυγχάνεται μείωση έως και 60% στο κόστος κατανάλωσης καυσίμων και έως 50% στους ρύπους CO2. 

Ειδικότερα, με τη βοήθεια των άρτια εκπαιδευμένων τεχνικών -που έχουν εκπαιδευτεί στο εργοστάσιο της
LANDIRENZO στην Ιταλία και στην LANDI- με χρόνια εμπειρίας στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, η ECOΚΙΝΗΣΗ εγγυάται ότι η τοποθέτηση συστήματος LPG ή CNG στο αυτοκίνητό σας θα σας εξασφαλίσει πέρα από οικονομία στις μετακινήσεις και την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας.

Επίσης, στην ECOΚΙΝΗΣΗ μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα επιλογών στα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, όπως LANDIRENZO, LANDI, Lovato, EMMEGAS, ATIKER και EMER, ενώ στην ECOΚΙΝΗΣΗ, οι τεχνικοί της εταιρείας πραγματοποιούν και το service, αναφορικά με τα περισσότερα kit της αγοράς.

Τέλος, η
ECOKINHΣΗ τονίζει ότι τα συστήματα που θα βρείτε στην εταιρεία είναι από γνωστά εργοστάσια και όχι συστήματα που απαρτίζονται από διάσπαρτα εξαρτήματα. Και αυτό –όπως και οι κρυφές χρεώσεις- είναι κάτι που πρέπει να ερευνά διεξοδικά ο καταναλωτής. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ