Πώς αξιολογούν οι πελάτες την Αεριοκίνηση EuropeGAS Hellas;

2020 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/2/2024

- Η EuropeGAS μετατρέπει συμβατικά αυτοκίνητα σε LPG υγραεριοκίνητα
- Έχουν πάνω από 250 αξιολογήσεις, με 4,7 αστέρια μέσο όρο.
- `Aψογη και επαγγελματική εξυπηρέτηση
- Γρήγορο και εγγυημένο service.

 
Στην ψηφιακή εποχή ο περισσότερος κόσμος ο οποίος θέλει να χρησιμοποιήσει ένα προϊόν ή υπηρεσία, διαβάζει κριτικές προκειμένου να βρει αυτή που ταιριάζει «γάντι» στις απαιτήσεις του. Έτσι λοιπόν και εμείς, με την σειρά μας, ψάξαμε online και βρήκαμε ορισμένες από τις πιο αντιπροσωπευτικές κριτικές που έχει λάβει η EuropeGAS Ηellas.
 
Στην Ελλάδα η Europegas Hellas λειτουργεί σε συνεργασία με την μητρική εταιρεία ως υποκατάστημα και μοναδικός αντιπρόσωπος από το 2011.  

Το έμπειρο προσωπικό της, εξυπηρετεί 300 περίπου συνεργεία σε όλη την Ελλάδα (σε ανταλλακτικά, τεχνική υποστήριξη και διάγνωση) ενώ στο κατάστημα της εταιρείας στο Ελληνικό θα εξυπηρετηθείτε για όλα τα θέματα πάνω στην εγκατάσταση υγραερίου, service, αλλαγή παλιού συστήματος υγραερίου, αλλαγή δεξαμενής κτλ.

Τι έχουν να πουν οι πελάτες του;

"Απόλυτα γνωστές του αντικειμένου. Εξαιρετικές τιμές. Εξαιρετική εξυπηρέτηση σε όλα ακόμα και στο πέρασμα ΚΤΕΟ και αλλαγή άδειας. Σημαντικό επίσης η εξυπηρέτηση μετά την απομάκρυνση από το ταμείο. Εδώ τα πράγματα είναι το ίδιο εξαιρετικά. Μπράβο στον Αλέκο τον Σταύρο την Μαρία σε όλους και αν ξέχασα κάποιον συγνώμη."
 
"Επαγγελματική «απομακρυσμένη» συμπεριφορά, καθώς το αυτοκίνητο μου στάλθηκε από νησί χωρίς την παρουσία μου! Λάμβανα συνεχώς εικόνες και μηνύματα για την εξέλιξη της διαδικασίας και τέλος, το αποτέλεσμα άψογο!! Συστήνω ανεπιφύλακτα 🔝"
 
"Λοιπόν η εξυπηρέτηση ειναι καταπληκτική. Είναι απόλυτα γνωστά του αντικειμένου. είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί μετά την πώληση και την απομάκρυνση από το ταμείο. Σπανιότατο στην χώρα μας. Οι τιμές και η ποιότητα είναι εξαιρετικά τίμιες. Με λίγα λόγια χωρίς προβλήματα και άσχημες εμπειρίες.
Κύριος Αλέκος με εξαιρετική ομάδα τεχνικών εγγύηση για το αποτέλεσμα .
Έχω προσωπική εμπειρία σε 2 αυτοκίνητα. Ένα Mercedes A159 και ένα Χ5 4.4i.
`Αψογα όλα οικονομία πολύ μεγάλη .
Μην πειραματιζεσται αν θέλετε υγραέριο με ποιότητα εξυπηρέτηση και after sale service ειναι μοναδικη επιλογή"

"Πολύ καλή εξυπηρέτηση. Όλοι οι υπάλληλοι ήταν ευγενικοί και πολύ πρόθυμοι να σου εξηγήσουν τα πάντα για ότι θα έβαζαν στο αυτοκίνητο. Μας παρέδωσαν το αμάξι στην ώρα που μας είχαν πει, δείχνοντάς μας ακριβώς τι έκαναν. Μας είπαν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα να ξανά πάμε να τσεκάρουν ότι όλα είναι μια χαρά. Οι τιμές αρκετά καλές!!"
 
"`Αμεση εξυπηρέτηση και διάγνωση προβλήματος.
Καθαρό περιβάλλον και direct σε αυτό που θα σου πουν.
Σαν επαγγελματίας θα τον προτείνω ανεπιφύλακτα!"
 
"Γνώστης του αντικειμένου με πάρα πολύ καλά συστήματα. `Αριστη ποιότητα και εξυπηρέτηση.
Έπειτα από οκτώ και πλέον χρόνια, συνεργασίας μας, οι εντυπώσεις μου παραμένουν σταθερές.
Αν υπήρχαν παραπάνω αστέρια θα τους έβαζα 10!!!!!!"
 
"Ειλικρίνεια και άψογη εξυπηρέτηση.
Είχα βλάβη σε εγκατάσταση από άλλο συνεργείο προ δωδεκαετίας σε renault megane 1,6.Το σύστημα αυτό έχει καταργηθεί και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά παρ όλα αυτά βρήκαν την βαλβίδα που είχε το πρόβλημα.
Η χρέωση ήταν πολύ λογική.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)