Στην εταιρεία AUTOGASLINES θα βρείτε προηγμένα συστήματα LPG, που αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις με ειδικό εξοπλισμό και εξειδικευμένους τεχνικούς, η AUTOGASLINES αναλαμβάνει την τοποθέτηση των πιο προηγμένων συστημάτων υγραεριοκίνησης.

H AUTOGASLINES διαθέτει εκατοντάδες εφαρμογές για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων και τη φήμη της καλύτερης τοποθέτησης στην αγορά.

Tο έμπειρο προσωπικό της AUTOGASLINES είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας σχετικά με την υγραεριοκίνηση.

Στην εταιρεία AUTOGASLINES θα βρείτε…

3748 Επισκέψεις στο άρθρο

Προηγμένα συστήματα LPG, που χρησιμοποιεί η AUTOGASLINES και αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με την αξιοπιστία των μεγαλυτέρων ιταλικών οίκων υγραεριοκίνησης Landirenzo και Stefanelli.

 
Σε σύγχρονες εγκαταστάσεις (έτος κατασκευής 2009-2010) με ειδικό εξοπλισμό και εξειδικευμένους τεχνικούς, η AUTOGASLINES αναλαμβάνει την τοποθέτηση των πιο προηγμένων συστημάτων υγραεριοκίνησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν εκπαιδευτεί και παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια από τις ίδιες τις ιταλικές αντιπροσωπείες.

Επίσης, η AUTOGASLINES διαθέτει εκατοντάδες εφαρμογές για όλες τις μάρκες αυτοκίνητων και τη φήμη της καλύτερης τοποθέτησης στην αγορά, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία για το είδος και τον σεβασμό στο αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον, το έμπειρο προσωπικό της AUTOGASLINES είναι έτοιμο να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα σας σχετικά με την υγραεριοκίνηση, καθώς και να βρει την κατάλληλη ημερομηνία και μέρα που σας βολεύει για την εγκατάσταση του υγραερίου στο αυτοκίνητο σας.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί ότι στις τιμές προσφοράς της AUTOGASLINES (Kit LPG με 535 ευρώ + ΦΠΑ) περιλαμβάνονται:

• 2ετης εγγύηση (ανεξαρτήτως των χιλιόμετρων πριν αλλά και μετά την τοποθέτηση καθώς και ανεξάρτητα της χρονολογίας του αυτοκίνητου σας).
• Γραπτές οδηγίες με ειδικό βιβλιαράκι συντήρησης και σωστής χρήσης του αυτοκίνητου σας με οδηγίες από τους τεχνικούς και το προσωπικό.
• Test drive με κάποιον από τους τεχνικούς πριν σας παραδοθεί το αυτοκίνητο σας προκειμένου να κατανοήσετε πλήρως την εφαρμογή του υγραερίου. Επίσης, το service υγραερίου σας στην AUTOGASLINES έχει μηδενικό έως ελάχιστο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

AUTO GAS LINES
ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ - AUTO SERVICE
Λ ΑΘΗΝΩΝ 179 ΧΑΙΔΑΡΙ
ΤΗΛ: 210-5820467
FAX: 210-5321893
210-5820467 : από τις 8:00-17:00
210-5821699 : από τις 8:00-17:00
698 5879503 cosmote what s up :
από τις 8:00-21:00
694 6860489 vodafone cu :
από τις 8:00-21:00
email: [email protected]
site: [email protected]

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως