Μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου της Fisikon για τον μήνα Οκτώβριο, ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ.

Μείωση στην τιμή του φυσικού αερίου της Fisikon για τον μήνα Οκτώβριο, ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ.

Στα 1,30 € το φυσικό αέριο από τον Οκτώβριο

2406 Επισκέψεις στο άρθρο

Πιο προσιτό οικονομικά αναμένεται να είναι το φυσικό αερίο - Fisikon τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ.

coral gas
MASTER DIRECT

Οικονομική «ανάσα» θα πάρουν οι οδηγοί επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων οι οποίοι κινούνται με αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο.  Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΠΑ, η τιμή του Fisikon από 1,75€ θα πέσει στο 1,30 € ανά κιλό από την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

Η ελληνική εταιρία ναι μεν ακολουθεί τις διεθνείς εξελίξεις (τον Οκτώβριο αναμένεται να μειωθεί η διεθνής τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη), αλλά έχει αποφασίσει να μετακυλήσει την μείωση αυτή στο σύνολό της προς όφελος των καταναλωτών. Με αυτό τον τρόπο, αποδεικνύει για μία ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της σε αυτή την δύσκολη συγκυρία με τις τιμές των καυσίμων να είναι ακόμα στα ύψη.

Αναλυτικότερα, στη μειωμένη τιμή θα συμπεριληφθεί η επιδότηση από το Ταμείο Ενεργειακής Μετάβασης (όπως έγινε και τον Σεπτέμβριο), ενώ η ΔΕΠΑ Εμπορίας συνεχίζει να επιδοτεί την τιμή του φυσικού αερίου με 1,45€ ανά κιλό. Η τιμή πώλησης στα ιδιόκτητα πρατήρια Fisikon ( Άνω Λιόσια και Ανθούσα) θα διαμορφωθεί στο 1,30 € ανά κιλό, και βάσει αυτής θα τιμολογεί η ΔΕΠΑ Εμπορίας τα υπόλοιπα πρατήρια.

Υπενθυμίζεται ότι στα λοιπά πρατήρια που χρησιμοποιούν το brand FISIKON η τιμή πώλησης διαμορφώνεται ελεύθερα στο πλαίσιο του ανταγωνισμού.
 
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)