H εταιρεία Kanteres για κάθε νέα τοποθέτηση LPG κάνει δώρο το κόστος του ΚΤΕΟ και τα έξοδα για την αλλαγή της άδειας κυκλοφορίας.

Η εταιρεία Kanteres δραστηριοποιείται στις τοποθετήσεις συστημάτων LPG, παρέχοντας 1 χρόνο γραπτή εγγύηση για τις μετατροπές που αναλαμβάνει.

Στην Kanteres θα βρείτε συστήματα υγραεριοκίνησης των εταιρειών Lovato, BRC & Vialle.

Η τρέχουσα προσφορά της εταιρείας αφορά σύστημα BRC Sequent 24, που κοστίζει από 849 ευρώ ή σύστημα BRC Plug & Drive από 999 ευρώ.

Σύστημα BRC Sequent 24 από 849 ευρώ

4930 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην εταιρεία Kanteres μπορείτε να εγκαταστήσετε kit LPG της BRC από 849 ευρώ με δώρο τα έξοδα ΚΤΕΟ & αλλαγής της άδειας, ενώ έχετε τη δυνατότητα να αποπληρώσετε σε 12 άτοκες δόσεις.

 
Η εταιρεία Kanteres με έδρα τον Νέο Κόσμο (Ευδόξου 79 & Κάρπου) δραστηριοποιείται στις τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης, παρέχοντας 1 χρόνο γραπτή εγγύηση για τις μετατροπές που αναλαμβάνει το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό της, το οποίο έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές νόρμες, όπως τονίζουν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.

Παράλληλα, στην εταιρεία Kanteres μπορείτε να αποπληρώσετε την τοποθέτηση του LPG στο αυτοκίνητό σας σε 12 άτοκες δόσεις. 
 
Επιπλέον, στην
Kanteres θα βρείτε συστήματα υγραεριοκίνησης των εταιρειών Lovato, BRC & Vialle, με την τρέχουσα προσφορά της εταιρείας να αφορά σύστημα BRC Sequent 24, που κοστίζει από 849 ευρώ ή σύστημα BRC Plug & Drive από 999 ευρώ. 

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η
εταιρεία Kanteres για κάθε νέα τοποθέτηση LPG κάνει δώρο το κόστος του ΚΤΕΟ και τα έξοδα για την αλλαγή της άδειας κυκλοφορίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλέφωνο:
210.9011343 ή επισκεφθείτε το site, πατώντας εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ