Η Autogas Tuning δραστηριοποιείται στο χώρο της υγραεριοκίνησης - αεριοκίνησης χρησιμοποιώντας συστήματα από οίκους του εξωτερικού.

Η Autogas Tuning προσφέρει εγγύηση δύο(2) χρόνων για την εγκατάσταση και άρτια λειτουργία της μετατροπής του κινητήρα.

Στην Autogas Tuning γίνεται εγκατάσταση kit LPG σε όλους τους κινητήρες πολλαπλού, άμεσου ψεκασμού (TSI-FSI), turbo καθώς και υβριδικούς.

Η εταιρεία παρέχει ασφάλεια στην τοποθέτηση με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που εγγυώνται οικονομία και μέγιστη ποιότητα.

Τοποθέτηση LPG σε κάθε τύπο κινητήρα από την Autogas Tuning

4105 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Autogas Tuning αναλαμβάνει την τοποθέτηση συστήματος LPG σε όλους τους κινητήρες πολλαπλού, άμεσου ψεκασμού (TSI-FSI),turbo καθώς και υβριδικούς.

 
Η Autogas Tuning δραστηριοποιείται στο χώρο της υγραεριοκίνησης - αεριοκίνησης χρησιμοποιώντας αξιόπιστα συστήματα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού. Μάλιστα, στην Autogas Tuning γίνεται εγκατάσταση kit LPG σε όλους τους κινητήρες πολλαπλού, άμεσου ψεκασμού (TSI-FSI), turbo καθώς και υβριδικούς, ενώ αναλαμβάνει και την εγκατάσταση – αναβάθμιση των συστημάτων LPG για βελτιωμένους κινητήρες.

Επίσης, η εταιρεία παρέχει ασφάλεια στην τοποθέτηση με την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που εγγυώνται οικονομία και μέγιστη ποιότητα, ενώ αναλαμβάνει και το εξειδικευμένο after sales service, κατ οίκον εξυπηρέτηση του πελάτη και αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι στην Autogas Tuning το εξειδικευμένο προσωπικό με πιστοποιημένα διπλώματα εγκατάστασης, διάγνωσης και επίλυσης όλων των συστημάτων υγραεριοκίνησης - αεριοκίνησης εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του αυτοκινήτου σας, προσφέροντας επιπλέον εγγύηση δύο(2) χρόνων για την εγκατάσταση και άρτια λειτουργία της μετατροπής του κινητήρα καθώς και για τα εξαρτήματα της εκάστοτε συσκευής. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ