Σύστημα υγραεριοκίνησης με δύο χρόνια εγγύηση και έως 36 άτοκες δόσεις, από 594 ευρώ.

Υγραεριοκίνηση από 594 ευρώ

4163 Επισκέψεις στο άρθρο

H VIAGAS προσφέρει εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης με κόστος τοποθέτησης από 594 ευρώ και δυνατότητα πληρωμής σε 36 άτοκες δόσεις.

 
Η υγραεριοκίνηση στα αυτοκίνητα είναι διαδεδομένη στην Ευρώπη τα τελευταία 50 χρόνια αφού πέραν της σημαντικής μείωσης κατά 50% του κόστους κατανάλωσης καύσιμου συνεισφέρει:

Στην κατά 15% μείωση των εκπομπών CO2
Στην καλύτερη και μακροβιότερη λειτουργία του κινητήρα, αφού το υγραέριο (LPG-Liquefied Petroleum Gas) αφήνει μηδενικά κατάλοιπα κατά την καύση του
Στο διπλασιασμό της αυτονομίας του αυτοκίνητου σας που πλέον κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο

Η VIAGAS αποτελεί το νεότερο μέλος της ΒΙΑΜΑΡ ΑΕ που δραστηριοποιείται για περισσότερα από 35 χρονιά στο χώρο της αυτοκίνησης στη χώρα μας και αποτελεί τη μοναδική εταιρία στο χώρο της υγραεριοκίνησης που παρέχει δίκτυο after sales με πανελλαδική κάλυψη.

Οι έμπειροι και άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί σύμβουλοι της VIAGAS σε συνδυασμό με τον πλέον εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, αποτελούν εγγύηση για την υποδειγματική λειτουργία του αυτοκινήτου σας μετά την τοποθέτηση του συστήματος υγραερίου (LPG), ενώ σας προσφέρει και δύο (2) χρόνια εγγύηση απροβλημάτιστης λειτουργίας.

Στη VIAGAS,  έχετε την δυνατότητα να τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε μάρκα αυτοκινήτου το πλέον εξελιγμένο σύστημα υγραεριοκίνησης του ιταλικού οίκου OMVL. Η διαδικασία διαρκεί συνολικά 48 ώρες όπου εκτός από τις εργασίες εγκατάστασης,  πραγματοποιείται παράλληλα ποιοτικός έλεγχος αλλά και δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Τέλος, για το διάστημα που απαιτείται παρέχεται από την VIAGAS αυτοκίνητο εξυπηρέτησης πελατών χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. 

Μέσω ενός ειδικού διακόπτη που τοποθετείται στο ταμπλό ο οδηγός έχει την δυνατότητα να επιλέξει το καύσιμο που επιθυμεί. Έτσι ακόμα και σε ακραίες περιπτώσεις όπου η εύρεση σταθμού ανεφοδιασμού υγραερίου δεν είναι εφικτή τότε το όχημα μπορεί να κινηθεί κανονικά με την βενζίνη. Ουσιαστικά η αυτονομία του αυτοκίνητου διπλασιάζεται μιας και το όχημα πλέον έχει δύο (2) ρεζερβουάρ.

Το κόστος αγοράς και τοποθέτησης του εξοπλισμού-κιτ ξεκινά από τα 594¤ (πλέον ΦΠΑ)   και διαμορφώνεται ανάλογα τον τύπο και την ιπποδύναμη του κινητήρα του αυτοκινήτου με την απόσβεση ουσιαστικά να επιτυγχάνεται σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα με πολλαπλά οφέλη και στην αξία μεταπώλησης του αυτοκίνητου.  Παράλληλα η VIAGAS παρέχει τη δυνατότητα αποπληρωμής του ποσού σε 36 άτοκες δόσεις 
Τέλος η VIAGAS αναλαμβάνει να διεκπεραιώσει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται ώστε το αυτοκίνητό στο οποίο έχει τοποθετηθεί υγραεριοκίνηση να είναι απολύτως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ορίσετε ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 210-3420500 ή να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα www.viagas.gr.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ