Ο όμιλος εταιριών ATK GROUP AUTO GAS Ε.Π.Ε. με εμπειρία 17ετών, εξειδικεύεται αποκλειστικά στην τοποθέτηση & στο σέρβις υγραερίου και κάνει εξαγωγές σε 47 χώρες παγκοσμίως.

Το κορυφαίο σύστημα υγραεριοκίνησης Wentgas είναι φιλικό στο περιβάλλον, μιας και τα οχήματα που χρησιμοποιούν υγραέριο εκπέμπουν κατά 11% λιγότερο CO2.

Υγραεριοκίνηση από την ATK GROUP AUTO GAS Ε.Π.Ε

5255 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο όμιλος εταιριών ATK GROUP AUTO GAS Ε.Π.Ε. με εμπειρία 17ετών, εξειδικεύεται αποκλειστικά στην τοποθέτηση & στο σέρβις υγραερίου και κάνει εξαγωγές σε 47 χώρες παγκοσμίως.

 
Τα τελευταία 4 χρόνια λαμβάνει ανελλιπώς το βραβείο υψηλής ποιότητας στον κλάδο των LPG και έχει ISO 9001-2000. Ο μηνιαίος όγκος παραγωγής κυμαίνεται σε 38.000 κιτ, πράγμα το οποίο μας κατατάσσει στους 3 πρώτους παραγωγούς LPG παγκοσμίως. Ο όμιλος, σας καλύπτει με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών πανελλαδικά με χονδρική/λιανική πώληση και με εγγυημένη ποιότητα.


Σύστημα WENTGAS
Το κορυφαίο σύστημα υγραεριοκίνησης Wentgas είναι φιλικό στο περιβάλλον, μιας και τα οχήματα που χρησιμοποιούν υγραέριο εκπέμπουν κατά 11% λιγότερο CO2 σε σχέση με τα βενζινοκίνητα, ενώ σε ότι αφορά στα ΝΟΧ το υγραέριο υπερτερεί της βενζίνης εκπέμποντας λιγότερο ΝΟ χλμ κατά 68%. 

Η φιλοσοφία και η δομή είναι κοινές για όλα τα μοντέλα της Wentgas, αλλάζει μόνο το τύπος των στοιχείων και εξαρτημάτων για να εξυπηρετούν τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε τύπου οχήματος. Οι σύγχρονες συσκευές της Wentgas εξασφαλίζουν τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις του κινητήρα, την ίδια ιπποδύναμη, τις ίδιες επιταχύνσεις και την ίδια τελική ταχύτητα, ενώ λόγω της τέλειας καύσης οι συσκευές Wentgas δεν προξενούν διαβρώσεις στα μέταλλα του κινητήρα και του καταλύτη.

Πλήρης όμως είναι και η τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο, νόμιμο συνεργείο πτυχιούχων μηχανικών με πιστοποίηση αδείας εγκατάστασης υγραερίου. Επιπλέον, γνωρίζοντας πλέον πολύ καλά τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών μας δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα σας για να λύσουμε οτιδήποτε προκύψει, με γνώμονα πάντα την εμπιστοσύνη και τη αξιοπιστία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ