Πολλοί (ιδιώτες ή και εταιρείες με στόλους οχημάτων) έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε εναλλακτικές μορφές καυσίμου.

Το LPG είναι πιο φθηνό στην αγορά του από τη βενζίνη και ρυπαίνει λιγότερο το περιβάλλον.

Το ρεζερβουάρ αλλά και το σύστημα συνολικά, διαθέτει ειδικές βαλβίδες ασφαλείας.

Το σύστημα υγραεριοκίνησης χρειάζεται συντήρηση με χαμηλό κόστος, τουλάχιστον για τα πρώτα χρόνια χρήσης του. Το σημαντικό βέβαια είναι ο εγκαταστάτης να έχει κάνει σωστά τη δουλειά του.

Πολλαπλά τα «κέρδη» του LPG

23658 Επισκέψεις στο άρθρο

Το υγραέριο κίνησης, προσφέρει στους οδηγούς εξοικονόμηση χρημάτων (έως 1.000 ευρώ το χρόνο) αλλά επιπλέον συντελεί στη μείωση των εκπομπών επικίνδυνων ρύπων.

 
Οι καιροί αλλάζουν και οι εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία δεν πρέπει να μας αφήνουν αδιάφορους. Αλλωστε, βασικοί φορείς των αλλαγών αυτών είναι οι ίδιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες που, ως γνωστόν, έχουν επιδοθεί σε μία άτυπη «κούρσα» εξέλιξης νέων και περισσότερο οικολογικών κινητήρων. Βέβαια, το οικολογικό ενδιαφέρον όλων σχετίζεται και άμεσα με τα πολύ ακριβά πλέον καύσιμα, στοιχείο που εκτινάσσει το κόστος χρήσης ενός αυτοκινήτου. Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, πολλοί (ιδιώτες ή και εταιρείες με στόλους οχημάτων) έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε εναλλακτικές μορφές καυσίμου, όπως είναι το υγραέριο (LPG) που προσφέρει δύο πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. Είναι πιο φθηνό στην αγορά του από τη βενζίνη και ρυπαίνει λιγότερο το περιβάλλον.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)